BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 841 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Is uw BMW of MINI klaar voor het najaar?

De herfst doet zijn intrede en in Nederland zorgt dit voor onverwachte weersomstandigheden. 🌧️ Hoe het najaar er ook uit komt te zien, u wilt natuurlijk zorgeloos blijven genieten van het rijplezier van uw BMW of MINI. De originele BMW en MINI winterwielsets bieden tijdens herfstachtig weer al veel meer veiligheid dan zomerbanden. U profiteert nu van 15% korting op alle BMW en MINI winterwielsets.

Om uw BMW of MINI helemaal klaar te maken voor het najaar, profiteert u tijdelijk van 20% voordeel op BMW / MINI dakboxen in combinatie met dakdragers. Wilt u zorgeloos het najaar tegemoet rijden? Plan dan nu uw BMW / MINI Wintercheck voor € 50,-.

Nu bestellen Plan mijn wintercheck

Ga veilig op pad met BMW of MINI winterwielsets

Met originele BMW of MINI winterbanden bent u het herfstachtige weer de baas. Winterbanden bieden namelijk al veel meer veiligheid dan zomerbanden bij herfstachtig, nat weer. De remweg speelt hierbij een belangrijke rol. In regenachtig weer heeft u met zomerbanden een remweg van 59,2 meter en met winterbanden is uw remweg 53,8 meter

Wij hebben een breed assortiment BMW en MINI winterwielsets, waarmee u gegarandeerd veilig op pad gaat. Tevens profiteert u nu van 15% korting op alle BMW en MINI winterwielsets. Bekijk het aanbod en ga veilig de weg op!

BMW Winterwielsets MINI Winterwielsets
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen