BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 833 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW X2

De nieuwe BMW X2 en de allereerste BMW iX2 komen eraan en deze generatie is nog sportiever, opvallender en vooruitstrevender dan zijn voorganger. Het progressieve karakter komt ook terug in de volledig elektrische BMW iX2, evenals in een groot aantal systemen dat geautomatiseerd rijden en parkeren mogelijk maakt en in de vorm van innovatieve digitale services via het nieuwe BMW iDrive met QuickSelect en BMW Operating System 9.

De wereldwijde marktintroductie vindt plaats op 27 januari 2024 met de volledig elektrische BMW iX2, een benzinemotor, een dieselvariant en de sportieve BMW X2 M35i xDrive. De nieuwe BMW X2 zal beschikbaar zijn voor een consumentenadviesprijs vanaf € 53.445,- als BMW X2 sDrive20i Launch Edition. De volledig elektrische BMW iX2 zal een consumentenadviesprijs hebben vanaf € 59.350,- in de vorm van de BMW iX2 xDrive30.

Naar aanbod Proefrit aanvragen

EXTERIEURDESIGN: DYNAMISCHE LIJNEN EN EEN ZELFVERZEKERDE UITSTRALING

De nieuwe BMW X2 heeft een opvallend en expressief design dat hem duidelijk onderscheidt van de BMW X1. De BMW X2 is onmiddellijk herkenbaar als Sports Activity Coupé (SAC) met zijn dynamische en langgerekte lijnen. De nieuwe BMW X2 heeft een bagageruimtevolume van 560 tot 1.470 liter, afhankelijk van de modelvariant. De BMW iX2 biedt 525 tot 1.400 liter bagageruimte.

De zelfverzekerde houding van de nieuwe BMW X2 is mede te danken aan de modelspecifieke hoge voorzijde. Bepalende elementen zijn de opvallende LED koplampen en de bijna hexagonale BMW nierengrille, die – voor het eerst in het compacte premiumsegment – optioneel is te bestellen met BMW Iconic Glow contourverlichting. Ook optioneel zijn adaptieve LED koplampen met matrix grootlicht dat andere weggebruikers niet verblindt.

Voor alle modelvarianten is een M Sportpakket met geoptimaliseerde exterieurdetails leverbaar, ook voor de nieuwe BMW iX2. Dat geldt ook voor het optionele M Sportpakket Pro, met onder andere een uitgebreide M hoogglans Shadowline exterieuruitrusting, M koplampen Shadowline, M achterspoiler en M Sportremsysteem met in rood uitgevoerde remklauwen.

PREMIUM AMBIANCE MET SPORTIEVE UITSTRALING

Het interieur van de nieuwe BMW X2 heeft een moderne premium ambiance met sportieve accenten. Het slanke dashboard met BMW Curved Display wordt gecombineerd met een ‘zwevende’ centrale armsteun met een geïntegreerd bedieningspaneel. Vooraan de middenconsole bevinden zich twee bekerhouders en een indirect verlicht smartphone vak met draadloze oplaadmogelijkheid.

De nieuw ontwikkelde stoelen zijn optioneel leverbaar in geperforeerd Veganza of Vernasca leder met fraai stikwerk als alternatieven voor de standaard stoffen bekleding. Andere opties zijn sportstoelen, elektrische stoelverstelling met Memory functie, een lendesteun en een massagefunctie. Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd op het gebied van akoestisch comfort en bescherming van inzittenden. Tot de standaarduitrusting behoort bijvoorbeeld een airbag tussen de voorstoelen.

UITGEBREIDE STANDAARDUITRUSTING

Automatische 2-zone airconditioning, BMW Maps navigatie en een met leder bekleed sportstuurwiel behoren tot de standaarduitrusting van de nieuwe BMW X2. Ook standaard zijn automatische bagageklepbediening, vier USB-C poorten en een 12V aansluiting in de middenconsole en bagageruimte. Het aantal beschikbare bestuurdersassistentiesystemen en digitale services is aanzienlijk toegenomen ten opzichte van het voorgaande model.

EFFICIËNTE BENZINE- EN DIESELMOTOREN, STANDAARD 7-TRAPS STEPTRONIC TRANSMISSIE MET DUBBELE KOPPELING

Een driecilinder benzinemotor van de nieuwste modulaire generatie van de Efficient Dynamics motorenfamilie zorgt voor de aandrijving van de BMW X2 sDrive20i. De 1.5-liter motor in combinatie met een 48V mild hybrid systeem is goed voor een vermogen van 125 kW (170 pk), waarbij 14 kW (19 pk) aan vermogen wordt geleverd door de geïntegreerde elektromotor. De viercilinder dieselmotor van de nieuwe BMW X2 sDrive18d heeft een uitgebreide upgrade ondergaan en levert een vermogen van 110 KW (150 pk). Alle verbrandingsmotoren van de nieuwe BMW X2 zijn standaard gekoppeld aan een 7-traps Steptronic transmissie met dubbele koppeling.

SPORTIEVE BMW X2 M35I xDrive DIRECT BESCHIKBAAR VANAF DE MARKTINTRODUCTIE

De nieuwe BMW X2 is direct vanaf de marktintroductie in maart 2024 leverbaar in een sportieve uitvoering die het dynamische karakter van de SAC extra tot uiting laat komen. De nieuwe BMW X2 M35i xDrive vormt met zijn kenmerkende M design en rijeigenschappen een aantrekkelijk totaalpakket. De 2.0-liter viercilindermotor levert een vermogen van 221 kW (300 pk).

De nieuwe BMW X2 M35i xDrive sprint vanuit stilstand naar 100 km/h in 5,4 seconden. De M specifieke onderstelafstemming zorgt samen met de intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving voor sublieme prestaties. Het standaard Adaptieve M Sportonderstel staat garant voor verbeterde dynamiek en meer comfort tijdens lange reizen. M Compound-remsysteem is optioneel beschikbaar.

Emotional Virtual Experience configurator (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW X2 levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Meer informatie over EVE

DE BMW X2 IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen