BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 807 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

15% korting op zomerwielsets voor uw BMW of MINI

Rijd goed voorbereid het voorjaar tegemoet
Heeft u nieuwe zomerwielen nodig? Of bent u van plan om uw winterwielen te vervangen voor zomerwielen? Profiteer dan nu van 15% korting op zomerwielen van BMW en MINI én gratis montage. Bij temperaturen boven de 7°C presteren zomerbanden aanzienlijk beter dan winterbanden. De samenstelling van zomerbanden bestaat uit hardere rubberverbindingen, waardoor de banden hogere temperaturen aankunnen. Dit resulteert in kortere remafstanden, lagere rolweerstand en een lager brandstofverbruik. Kijk bij ons online of uw gewenste zomerwielen ertussen staan.

Aanbod MINI zomerwielen Aanbod BMW zomerwielen

Banden met stermarkering

Vertrouw op de sterren! BMW en MINI banden hebben namelijk een stermarkering die laat zien dat een band speciaal voor BMW of MINI is gemaakt – en dat volgens de hoogste BMW/MINI kwaliteitscriteria. Stem uw rijervaring, veiligheidseisen en persoonlijke voorkeur af op banden die dezelfde rijbeleving garanderen als uw BMW of MINI.
Banden met stermarkering onderscheiden zich op de volgende punten:

★ Maatwerk: alle originele banden en wielen van BMW en MINI zijn individueel ontwikkeld voor de constructie en eigenschappen van een specifiek BMW of MINI model.
★ Getest: elke band is grondig getoetst op niet minder dan 50 kwaliteitscriteria (het EU-bandenlabel eist naleving van slechts drie tot vijf criteria).
★ Sportief: originele BMW en MINI banden zijn perfect afgestemd op de ophanging en adaptieve systemen voor maximale grip en prestaties.
★ Veilig: banden met een stermarkering overtuigen door een ongekend lange levensduur, topscores voor veiligheid en geavanceerde runflat-technologie.
★ Economisch: systematisch gebruik van speciale materialen verlaagt brandstofverbruik én geluidsniveau.

Banden met stermarkering herkent u aan de ster op de zijkant van de band.

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen