BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 803 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

20% korting op zomerwielsets voor uw BMW of MINI

Rijd goed voorbereid het voorjaar tegemoet
Zijn uw velgen beschadigd of zijn uw banden aan vervanging toe? Geef dan meteen uw BMW of MINI een nieuwe look & feel en upgrade naar een gloednieuwe zomerwielset! Het herstellen van beschadigingen moet namelijk niet alleen optisch gebeuren, voor de veiligheid moet het technische gedeelte natuurlijk ook hersteld worden. Goede banden zijn niet alleen veiliger, maar met een nieuwe zomerwielset rijdt u eveneens zuiniger en ervaart u meer comfort! Schaft u voor 31 augustus 2023 een BMW of MINI zomerwielset aan? Dan profiteert u van een unieke actie: wij bieden BMW en MINI zomerwielen aan met 20% voordeel! Bekijk via onderstaande button ons aanbod en bestel direct uw nieuwe zomerwielset!

Aanbod BMW zomerwielen Aanbod MINI zomerwielen

Banden met stermarkering

Vertrouw op de sterren! BMW en MINI banden hebben namelijk een stermarkering die laat zien dat een band speciaal voor BMW of MINI is gemaakt – en dat volgens de hoogste BMW/MINI kwaliteitscriteria. Stem uw rijervaring, veiligheidseisen en persoonlijke voorkeur af op banden die dezelfde rijbeleving garanderen als uw BMW of MINI.
Banden met stermarkering onderscheiden zich op de volgende punten:

★ Maatwerk: alle originele banden en wielen van BMW en MINI zijn individueel ontwikkeld voor de constructie en eigenschappen van een specifiek BMW of MINI model.
★ Getest: elke band is grondig getoetst op niet minder dan 50 kwaliteitscriteria (het EU-bandenlabel eist naleving van slechts drie tot vijf criteria).
★ Sportief: originele BMW en MINI banden zijn perfect afgestemd op de ophanging en adaptieve systemen voor maximale grip en prestaties.
★ Veilig: banden met een stermarkering overtuigen door een ongekend lange levensduur, topscores voor veiligheid en geavanceerde runflat-technologie.
★ Economisch: systematisch gebruik van speciale materialen verlaagt brandstofverbruik én geluidsniveau.

Banden met stermarkering herkent u aan de ster op de zijkant van de band.

 

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen