BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 808 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

De BMW iX xDrive40: voordeliger dan ooit

De BMW iX bepaalt de nieuwe norm op het gebied van rijbeleving. Qua formaat kunt u hem vergelijken met bijvoorbeeld de BMW X5 of X6. Maar eigenlijk is de BMW iX zo vernieuwend, dat hij niet te vergelijken valt. Dus neem plaats in de volledig opnieuw ontworpen stoelen en ontdek een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende slimme techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. Bekijk de tijdelijke voordelen voor de BMW iX xDrive40 en geniet van maximaal van puur elektrisch rijplezier.

Aantrekkelijk financieren

Profiteert u van een scherp Operational Lease tarief voor uw BMW iX xDrive40? Voor € 1.099,- per maand rijdt u in de BMW iX met BMW Operational Lease. Dit is gebaseerd op 48 maanden en 20.000 km per jaar.

Wilt u de BMW iX xDrive40 liever Financial Leasen? Dat doet u nu tegen een rente van 3,99% in combinatie met een Top Cover verzekering (4,99% zonder Top Cover verzekering). Deze rente actie geldt ook voor Private Finance.

Neem gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden rondom de financiering van uw BMW iX. Bent u geïnteresseerd in een andere BMW iX? Bekijk dan ons aanbod!

Offerte aanvragen Proefrit aanvragen
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen