BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 718 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 91 jaar erkend BMW & MINI dealer

OVERBRUGGINGSAANBOD BMW

DUBBEL BMW RIJPLEZIER

Wilt u het echte BMW gevoel ervaren, maar wilt u niets merken van een mogelijk langere levertijd? Bij Severs Breeman maken wij van de nood een deugd en bieden u dé oplossing. Kies nu voor het leasen van een BMW i4, BMW i7 of BMW iX en u bent klaar voor de toekomst, u profiteert van gunstige gebruikskosten én u wordt overdonderd door luxe. Tijdens het wachten op deze nieuwe auto rijdt u eveneens in een gloednieuwe BMW naar keuze om volop te genieten van BMW rijplezier. Zo wordt wachten opeens wel heel erg aangenaam en rijdt u in korte tijd in twee gloednieuwe BMW’s. Dat betekent dubbel rijplezier!

Vraag een proefrit aan Bekijk het aanbod

Uw huidige auto inruilen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij kopen uw huidige BMW graag in, het bedrag wordt aan u uitgekeerd en u stapt zorgeloos over op uw leasecontract.

De voordelen van elektrisch rijden
Overstappen op elektrisch rijden kan best spannend zijn, omdat de elektrische wereld voor veel bestuurders nog onbekend is. Elektrisch rijden heeft vele voordelen, wij lichten er graag een paar uit:
✓ Elektrisch rijden is voordeliger. Dit komt doordat de prijs per gereden kilometer lager is.
✓ De nieuwste elektrische modellen van BMW hebben een grote actieradius tot ruim 600 kilometer*.
✓ Laden met een BMW is zeer eenvoudig: BMW biedt veel (snel)laadmogelijkheden. U krijgt van ons een “BMW Charging” pas waarmee u kunt laden in heel Europa. Ook voor thuis zijn er legio laadoplossingen, waarin wij u graag voorzien.
✓ Elektrisch rijden staat voor snelheid, comfort, luxe en stilte. Veel mensen die elektrisch rijden, willen niet meer anders.

*Afhankelijk per model en gebaseerd op de WLTP-testcyclus.

De voordelen van leasen
Met BMW Private Lease en BMW Operational Lease rijdt u zorgeloos, tegen een vast maandbedrag, in een gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar uw eigen wensen samenstellen en u bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. De brandstof is voor eigen rekening en de rest van de autokosten, zoals onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp en wegenbelasting zijn inbegrepen. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan!

Wat houdt dit aanbod in?
Bij dit overbruggingsaanbod leaset u 18 maanden een vervangende nieuwe BMW. U profiteert van het aantrekkelijke maandbedrag voor een contract van 48 maanden en u stapt na 18 maanden kosteloos over op uw nieuwe droomauto. Dit aanbod geldt voor onderstaande BMW modellen:

Bent u klaar voor dubbel BMW rijplezier? Neem contact met ons op en laat u verrassen met een aantrekkelijk voorstel of plan alvast uw proefrit in.

Vraag een proefrit aan Contact opnemen
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen