BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 775 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

MINI COUNTRYMAN UNTAMED EDITION

Vanaf € 48.190,- met editievoordeel tot € 3.061,-

Exclusief design en bijzondere uitrustingen maken het grootste en meest veelzijdige model van het Britse premiummerk perfect voor spontane ritten buiten de stad. Samen met het typerende Go-Kart gevoel en de kenmerkende stijl is de MINI Countryman een bijzonder aantrekkelijke editie. De Untamed Edition is verkrijgbaar voor de MINI Cooper Countryman, de MINI Cooper S Countryman, en voor de Plug-in Hybride MINI Cooper SE Countryman.

Proefrit aanvragen

De MINI Countryman nodigt als Untamed Edition meer dan ooit uit om de stad te verlaten en nieuwe wegen te ontdekken. De exclusieve carrosserieafwerking in Momentum Grey metallic wordt in stijlvolle wijze benadrukt, terwijl de robuuste ontwerpkenmerken van de MINI exterieurelementen het ongetemde karakter versterken. Deze MINI draagt niet voor niets de naam Untamed Edition. Naast de carrosserie zijn de details in Momentum Grey onder andere te vinden bij de omlijsting van de onderste luchtinlaat, de air curtains in de voorbumper en voorschermen en op verschillende plaatsen in de achterbumper. Ook de inleg van het MINI logo op de motorkap en bagageklep is uitgevoerd in Momentum Grey metallic.

Interieur
In het interieur van de MINI Cooper Countryman Untamed Edition overheersen de natuurlijke kleuren groen en blauw. De exclusieve kleur Highland Green wordt gecombineerd met contrasterende, blauwe en groene stiksels op de MINI Yours Leather Lounge sportstoelen. Optioneel is MINI Yours Leather Lounge Carbon Black leverbaar. Het bergpatroon van de instaplijsten komt ook terug op de randen van de rugleuning en de verlichte interieurlijsten in Frozen Bluestone. Voor extra effect verschijnt in het donker het Untamed opschrift.

De accentlijsten op het dashboard zijn uitgevoerd in Frozen Blue metallic. De lijsten op de portieren zijn uitgevoerd in Arctic Silver metallic, de omlijsting van de luchtuitstroomopeningen in hoogglans zwart. Bovendien is de MINI Cooper Countryman Untamed Edition voorzien van Untamed emblemen op de stoelen en de onderste spaak van het met Nappaleer beklede sportstuurwiel. Vloermatten met een driedimensionaal landschapspatroon sluiten aan op de instaplijsten en sierlijsten. Hemelbekleding in antraciet maakt de exclusieve interieuruitrusting compleet.

Exterieur
Het expressieve exterieur van de MINI Cooper Countryman Untamed Edition is voorzien van een contrasterend zwart dak, zwarte buitenspiegelkappen, zwarte dakrails en zwarte koplampbehuizing. Het Piano Black Exterior voegt daar meer zwarte elementen aan toe: de omlijsting van de grille, koplampen, achterlichten en side scuttles, de portiergrepen, de uitlaateindpijpen, de modelaanduiding en – indien onderdeel van de uitrusting – de ALL4 emblemen op de voorschermen.

De kenmerkende uitstraling wordt verder versterkt door vier diagonale strepen in Frozen Bluestone, onderaan de portieren. Ook de inleg van de 3D-geprintte side scuttles zijn in deze kleur uitgevoerd. Samen met de instaplijsten zijn de side scuttles ook voorzien van een patroon dat is geïnspireerd op een berglandschap, inclusief Untamed opschrift. Dit opschrift komt ook terug op de achterste zijruiten. De 18” lichtmetalen velgen in Untamed two-tone design zijn exclusief voor deze Edition.

De MINI Countryman Untamed Edition in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen