BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 784 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

MINI Private lease

Tijdelijk vanaf € 399,- per maand

Kies je nu voor MINI Private Lease dan ben je niet alleen verzekerd van het unieke Go-Kart gevoel, maar heb je ook geen onverwachte kosten, want met Private Lease is alles voor je geregeld. Tijdelijk extra aantrekkelijk vanaf € 399,- per maand. Wil je benzine of elektrisch? Maak je keuze en bereken je maandbedrag in onze Private Lease calculator of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Wil je na 12 maanden uitstappen of overstappen op een andere MINI? Dat kan nu met MINI Flex Lease! Voeg Flex Lease als optie toe aan je Private Lease contract en MINI geeft je de flexibiliteit.

De MINI 3-deurs vanaf € 399,- per maand

De MINI Cooper 3-deurs is nu in Private Lease beschikbaar vanaf € 399,- per maand. Met MINI Private Lease heb je voor een scherp all-in maandbedrag een gloednieuwe MINI voor de deur staan. Ontdek de mogelijkheden.

✓ Apple Carplay
✓ Park Distance Control
✓ Automatisch dimmende binnenspiegel
✓ Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
✓ Ambiente verlichting

Bereken jouw maandbedrag Offerte aanvragen

MINI Electric vanaf € 459,- per maand

Je rijdt de MINI Electric nu vanaf € 459,- per maand met MINI Private Lease. In combinatie met de overheidssubsidie al vanaf € 398,- per maand. Bijna alle kosten zijn inbegrepen én je geniet van 100% elektrisch MINI rijplezier!

Bereken maandbedrag

MINI Flex Lease

Voeg optioneel MINI Switch Lease of MINI Flex Lease Premium toe aan je overeenkomst en profiteer van vrijheid en flexibiliteit om boetevrij over te stappen op een andere MINI of je contract kosteloos op te zeggen vanaf 1 jaar nadat de overeenkomst is ingegaan.

Meer informatie

* Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2023 of zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen