BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • Klanten beoordelen ons met een 9/10
 • 807 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Mobiliteitsmeesters

Beschikt u of uw werkgever over een wagenpark? En is er behoefte aan ondersteuning, beheer of informatie rondom (zakelijke) mobiliteit? Dan bent u bij Severs Breeman aan het juiste adres. Onder het label Mobiliteitsmeesters specialiseren wij ons in het beheren en adviseren van mobiliteit voor ondernemingen in de breedste zin van het woord. Zo nemen wij graag het wagenparkbeheer van u over en begeleiden wij u of uw medewerkers bij de keuze en inkoop van mobiliteit. Dit doen wij uiteraard merkonafhankelijk, dus niet alleen voor BMW en MINI. Onze mobiliteitsmeesters maken graag een afspraak met u om het te hebben over mobiliteit en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, bussen, tijdelijke contracten of deelauto’s, Mobiliteitsmeesters staat voor u klaar. Zij adviseren u bij het samenstellen van een wagenpark, voeren een wagenparkscan uit en zijn uw kennispartner op elk gebied van (zakelijke) mobiliteit.

Wagenparkscan

Uw wagenpark is een kostbaar, maar essentieel onderdeel van uw organisatie. Steeds meer mensen gaan weer naar kantoor, waardoor er wellicht vraagstukken ontstaan rondom uw wagenpark:

 • Wat zijn de mogelijkheden rondom mobiliteitsbudgetten?
 • Denkt u na over hoe u uw wagenpark flexibeler in kan richten?
 • Kunt u besparen op uw wagenpark?
 • Is het mogelijk om uw wagenpark te verduurzamen?

Middels een wagenparkscan geven onze Mobiliteitsmeesters antwoord op deze vragen, want leasen kan niet alleen anders, maar vooral ook beter. Bent u benieuwd wat Mobiliteitsmeesters voor u(w bedrijf) kan betekenen als het gaat om kosten besparen op uw wagenpark, elektrificatie, mobiliteitsbudgetten en verduurzaming? Neem dan contact op met hen via onderstaande button. Zij plannen graag vrijblijvend een afspraak in om middels een wagenparkscan te kijken naar de mogelijkheden rondom uw wagenpark.

Voor onderstaande vormen van leasing vinden onze Mobiliteitsmeesters het merk en type auto dat het beste bij u (of uw wagenpark) past:

Operational Lease

Operational Lease is een populaire leasevorm onder grote bedrijven en MKB ondernemers. Met deze vorm van leasen betaalt u een vast bedrag per maand en hierin zitten alle kosten voor de auto verwerkt, exclusief brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij, waar u de auto dus eigenlijk van ‘huurt’.

Financial Lease

Financial Lease is een leasevorm die vergelijkbaar is met een banklening. U koopt een nieuwe of jong gebruikte auto en betaalt het bedrag in termijnen terug aan de leasemaatschappij. In het leasecontract spreekt u af wat de kosten per maand zullen zijn. U hoeft dus niet direct een grote investering te doen, waardoor dit interessant is voor ZZP’ers en startende ondernemers.

Private Lease

Met Private Lease rijdt u zorgeloos, tegen een vast maandbedrag, in een gloednieuwe auto. U bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Ook stelt u de auto naar eigen wens samen. Alle kosten voor zijn inbegrepen in het maandbedrag, exclusief de brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij, maar kan optioneel overgenomen worden aan het eind van het leasecontract.

Occasion Lease

Heeft u een jong gebruikte occasion op het oog? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Mobiliteitsmeesters biedt u scherpe leasetarieven aan van alle automerken. Hierdoor rijdt u altijd in een auto die bij u past, tegen een aantrekkelijk leaseaanbod.

De beloftes van Mobiliteitsmeesters:

 • Merkonafhankelijk
 • Scherpe tarieven
 • Beste service
 • Beste contractuele condities
 • Persoonlijk contact
 • Pechhulp: 24/7, wereldwijd
 • 100% klanttevredenheid

Meet the team

Persoonlijk contact en service op maat staan hoog in het vaandel bij onze Mobiliteitsmeesters. Of het nu om een heel wagenpark gaat of om een private leaseauto: zij vinden altijd de beste deal voor u. Neem gerust contact op onze Mobiliteitsmeesters. Zij helpen u graag verder! Bent u al klant van ons? Dan staan onze Local Heroes u graag te woord als het gaat om zakelijke mobiliteit.

Mobiliteitsmeesters
Neem contact op met onze Mobiliteitsmeesters via onderstaande button.

Local Heroes
Meer informatie over onze Local Heroes vindt u hier.

Contact opnemen

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen