BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 718 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 91 jaar erkend BMW & MINI dealer

De BMW i7

Coming Soon

De nieuwe BMW i7

Luxe, comfort én duurzaamheid in één: maak kennis met de allereerste volledig elektrische BMW 7 Serie: de BMW i7. Bent u ook zo benieuwd naar dit nieuwste model van BMW? Tot de introductie van de BMW i7 op 3 december 2022 houden wij u graag vrijblijvend op de hoogte van alle belangrijke momenten rondom de BMW i7 die u écht niet wilt missen!

Mis niets van de BMW i7

First Look

De BMW i7 is de eerste elektrische toplimousine en zet de toon op het gebied van innovatief en puur rijplezier, ongeëvenaard comfort en een digitale belevingswereld van topklasse. In juni heeft u deze auto kunnen zien tijdens de Luxury Showcase bij BMW Nederland in Rijswijk. Heeft u dit gemist? Geen zorgen! Op 3 november vindt de ‘first taste’ plaats, dus houd deze pagina in de gaten en meld u aan!

Customize your BMW

De BMW i7 heeft oneindig veel opties, waardoor u uw droomauto volledig naar eigen wens kan samenstellen. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Maak vrijblijvend een afspraak bij ons in de showroom en configureer uw droomauto aan de hand van onze Emotional Virtual Experience (EVE) configurator. Zo kunt u op een realistische manier vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u toch voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag met het samenstellen van uw ideale BMW i7.

Maak een afspraak

First Taste

Donderdag 3 november is het tijd voor de first taste! Wij nodigen u graag uit voor een exclusief pre-introductie event, zodat u de nieuwe BMW i7 ruim voor de officiële introductie kunt bewonderen. Deze proeverij wilt u écht niet missen. Nadere informatie volgt nog, dus houd vooral deze pagina goed in de gaten!

Inschrijving opent binnenkort

First Ride

Wij hebben u inmiddels veel laten zien van de BMW i7, maar wanneer u erin rijdt, ervaart u pas écht hoe bijzonder deze nieuwe elektrische toplimousine is. Op zaterdag 3 december nodigen wij u dan ook uit om als één van de eersten plaats te nemen in de BMW i7. Een belevenis die u niet snel zult vergeten. Wij informeren u via deze pagina over alles wat u moet weten, dus wees alert!

Inschrijving opent binnenkort

Wilt u altijd op de hoogte zijn van onze nieuwe modellen? Laat via onderstaande button uw gegevens achter en mis niets!

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen