BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 824 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer
De nieuwe BMW 8 Serie De nieuwe BMW 8 Serie

DE NIEUWE BMW 8 SERIE COUPÉ, BMW 8 SERIE CABRIO EN BMW 8 SERIE GRAN COUPÉ

BMW heeft zijn luxe sportauto’s op meerdere punten verder ontwikkeld. De exclusieve stijl van de nieuwe BMW 8 Serie komt door verschillende opvallende aanpassingen aan het exterieur- en interieurdesign nog meer tot zijn recht. Met tal van innovatieve, digitale services verleggen de nieuwe modellen de grenzen van sportief rijplezier en comfortabele luxe.

Houd mij op de hoogte

Met de vernieuwde voorzijde krijgen de BMW 8 Serie modellen een sierlijke, dynamische uitstraling. De BMW 8 Serie Coupé, BMW 8 Serie Cabrio en BMW 8 Serie Gran Coupé zijn nu standaard voorzien van het M Sportpakket met onder andere aerodynamisch geoptimaliseerde exterieurdelen in carrosseriekleur, 19 inch lichtmetalen M wielen (met bredere achterwielen) en het M Sportremsysteem met blauwe remklauwen.

Het meest in het oog springend is de BMW ‘Iconic Glow’ nierengrille met LED watervalverlichting. Ook zijn er vier nieuwe carrosseriekleuren: Skyscraper Grey metallic, San Remo Grün metallic, M Portimao Blau metallic en BMW Individual Frozen Tansanite Blue. De BMW 8 Serie modellen zijn ter gelegenheid van het 50 jarig jubileum van BMW M GmbH leverbaar met het historische BMW Motorsport logo.

Interieur
Het interieur is gericht op intens rijplezier. Onder meer het met leder beklede multifunctionele M Sportstuurwiel en de M Sportstoelen met geheugenfunctie behoren voortaan tot de standaarduitrusting. De BMW Individual lederuitrusting Merino – eveneens standaard – draagt bij aan de luxueuze ambiance. De standaard Ambiance verlichting accentueert de contouren van het interieur, terwijl de standaard 4-zone airconditioning ook achterin maximaal comfort garandeert. Het bedieningsgemak en de connectiviteit zijn verbeterd met de BMW Live Cockpit Professional (vanaf heden ook standaard) met een tot 12,3 inch vergroot Touch Control Display voor het BMW iDrive systeem. Ook de tellers achter het stuurwiel worden weergegeven op een 12,3 inch groot digitaal dashboard. Verder biedt het infotainmentsysteem alle gemakken: van het online werkende BMW Maps en de BMW Intelligent Personal Assistant tot en met draadloze smartphone integratie. Voorzieningen als een hi-fi audiosysteem, Comfort Access en talrijke veiligheids- en assistentiesystemen maken de uitrusting compleet.

BMW 8 Serie in drie carrosserievarianten
De BMW 8 Serie geeft een boost aan het segment van de luxe sportauto’s. Met drie varianten die een combinatie van sportieve luxe uitstralen, is overal aan gedacht. De BMW 8 Serie Coupé vertegenwoordigt de klassieke tweedeurs coupé en staat met elegante lijnen en dynamische rijeigenschappen symbool voor het merk BMW. De BMW 8 Serie Cabrio combineert sportieve prestaties met maximale exclusiviteit en het plezier van ‘open’ rijden. De klassieke stoffen cabriokap opent en sluit met één druk op de knop volledig automatisch in 15 seconden. De BMW 8 Serie Gran Coupé maakt de serie compleet met de kenmerkende dynamische prestaties van een BMW gecombineerd met ruimte en comfort voor lange afstanden. Voor een sportauto biedt de vierdeurs BMW 8 Serie Gran Coupé ook achterin bijzonder veel comfort.

THE 8 X JEFF KOONS: Precisie, verfijning en vakmanschap in een limited edition
Het design en de dynamische prestaties van de nieuwe BMW 8 Serie zijn indrukwekkend– en niet alleen op de weg. Voor de Amerikaanse kunstenaar Jeff Koons zijn ze de inspiratiebron voor de limited edition die hij voor de BMW 850i xDrive Gran Coupé heeft ontworpen. Deze limited edition wordt op 17 februari 2022 onthuld. THE 8 X JEFF KOONS is een combinatie van precisie, verfijning en vakmanschap. Een meerlaagse lak in elf kleuren geeft de carrosserie een exclusieve uitstraling. Het interieur is voorzien van het meest verfijnde leder en andere hoogwaardige materialen. Ook de rode en blauwe tinten van BMW M GmbH en een gegraveerde handtekening van de artiest zijn in het interieur te vinden.

DE BMW 8 SERIE IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen