• Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 708 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam

Koers is Koers – Ronde van Lombardije

Ontdek de mooiste fietsroutes van Lombardije

Bent u een echte fietsliefhebber en bent u fan van Italië? Dan is dit fietsevenement écht iets voor u! In samenwerking met Koers is Koers bieden wij u als klant van Severs Breeman de kans om deel te nemen aan de Ronde van Lombardije.

Praktische informatie

  • Datum: 15 t/m 18 september 2022
  • Startlocatie: Comomeer Italië
  • Programmaduur: 4 dagen
  • Prijs: € 1.895,- excl. BTW per deelnemer
Ik heb interesse!

Wat kunt u verwachten?

De Ronde van Lombardije is beduidend méér dan alleen een fietsreis naar beroemde bergen. Deze vierdaagse trip wordt volledig voor u georganiseerd en voorafgaand aan de reis organiseert Koers is Koers verschillende clinics, workshops en opwarmroutes.

De prijs is inclusief reis en verblijf, ontbijt, lunch en diner in het hotel in Lombardije en fietskleding (shirt en broek van de hoogste kwaliteit van 36 Cycling).

De vlucht vertrekt vanaf Rotterdam Airport naar Milaan waar een bus klaar zal staan om u met de andere deelnemers naar het hotel aan het Comomeer te brengen.

Daarnaast wordt u vergezeld door een aantal prominenten binnen de wielerwereld: Maarten den Bakker en Hennie Kuiper hebben zich al aangemeld, sluit u zich bij ze aan?

Clinics & workshops

In de voorbereiding op de fietsreis worden er enkele Clinics en Workshops aangeboden.
Daarnaast traint u op de buitenbaan van de Rotterdamse wielervereniging RWC Ahoy de bochtentechniek, het tempo-rijden en het rijden in een groep. Op uiteraard vrijwillige basis kan zelfs achter een derny worden gereden. Deze zomerse clinic wordt traditioneel afgesloten met een overheerlijke barbecue.

Opwarmroutes

Voorafgaand aan de uiteindelijke beklimming van de berg worden steevast opwarmroutes uitgestippeld waarbij wordt gekeken naar de intensiteit, de verkeersveiligheid en de natuurlijke omgeving. Iedere groep wordt begeleid door een wielerprominent alsmede door een vaste volgauto met een eigen mecanicien.

Veiligheid en begeleiding

Zowel tijdens de clinics, als tijdens de opwarmroutes als bij de uiteindelijke beklimming van de bergen worden de fietsers begeleid door vakbekwame en volledig geoutilleerde mecaniciens. Bovendien zijn tijdens de Ronde ambulances met Nederlandse ambulancemedewerkers aanwezig.

Overnachting

Ieder jaar wordt net als de berg ook het hotel nauwkeurig uitgekozen. Het hotel is comfortabel en het eten is van hoge kwaliteit, zodat u met een goede energievoorraad op pad kan. Kortom: een goed uitgangspunt voor de fietstocht.

In of rondom het hotel wordt iedere avond een avondprogramma verzorgd dat draait om de liefde voor de fiets.
In Wielercafé Panache worden de prominenten geïnterviewd, worden verhalen en anekdotes gedeeld en worden zelfgeproduceerde (en -geregisseerde) video’s getoond. Het zijn onvergetelijke avonden die bol staan van humor, ontroering, poëzie, muziek en wielerromantiek.

Wist u dat wij meer evenementen organiseren? Wilt u graag als eerste meer informatie ontvangen? Wij houden u graag op de hoogte!

Ik heb interesse! Houd mij op de hoogte