BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 808 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman IJsrijden

De echte ‘Once in a Lifetime’ experience

De editie van 2023 heeft reeds plaatsgevonden, blijf op de hoogte voor een volgende editie.

Bent u een echte sneeuw- en ijsliefhebber en gaat uw hart sneller kloppen van avontuurlijke ritjes in uw BMW? Dan is dit dé ‘Once in a Lifetime’ experience voor u! Samen met onze partner driftsport.nl organiseren wij een onvergetelijke trip naar Noorwegen. Een reis tussen de indrukwekkende besneeuwde landschappen, sprookjesachtige wegen en uitzichten en veel ijs- en rijplezier met BMW’s. Wij nemen u graag mee op deze bijzondere reis om dit avontuur in het prachtige Noorwegen te beleven.

Praktische informatie

  • Datum: de editie van 2023 heeft reeds plaatsgevonden, blijf op de hoogte voor een volgende editie
  • Locatie: Dagali Airport, Geilo, Noorwegen
  • Programmaduur: 4 dagen
  • Prijsindicatie: € 4.250,-
Houd mij op de hoogte

Wat kunt u verwachten

We vliegen ’s ochtends vroeg vanaf Schiphol naar Oslo, waar we met huurauto’s via een binnendoor route van circa 5 uur naar ons hotel in Geilo rijden. De route leidt u gedeeltelijk over privé-wegen, wat de mooiste landschappen en sprookjesachtige uitzichten oplevert. Bij aankomst in het hotel kunt u even uitrusten in de spa of in de gezellige bar. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner.

De volgende ochtend vertrekken we na het ontbijt naar Dagali, de plek waar we gaan IJsrijden. Hier worden we ontvangen door de instructeurs, die ons uitleg en instructie geven over het rijden op ijs. Op de eerste dag gaan we rijden met auto’s voorzien van banden met lage spikes. Aan de hand van een slalombaan en een langer parcours over het ijs leert u met deze auto’s hoe het is om weinig grip te hebben. Ook het verschil tussen voor- en achterwielaandrijving ervaart u maximaal en hoe u ondanks beperkte grip, toch ideale lijnen kan rijden om een snelle tijd neer te zetten. Aan het einde van de middag gaan we weer terug naar het hotel in Geilo en hopen we onderweg elanden te spotten. Daarna maken we een échte Noorse sneeuwscooter tocht. In de avond genieten we samen van een uitgebreid diner. 

Op de derde dag gaan we terug naar Dagali, deze keer staan hier dezelfde auto’s klaar, maar met hoge spikes op de banden. Hierdoor is er meer grip en is het dus mogelijk om met een hogere snelheid over het ijs te rijden. Nadat u gisteren heeft kunnen wennen aan het rijden op ijs, gaat u deze vaardigheden nu verder uitbreiden op verschillende parcours, waarbij u individuele instructies krijgt om de fijne kneepjes te leren. Heeft u dit onder de knie? Dan wordt het tijd om een wedstrijd te starten tegen de andere deelnemers. Wint u de “Grote prijs van Dagali”?

Op dag vier vertrekken we ’s ochtends na het ontbijt richting de luchthaven van Oslo, om weer terug naar Amsterdam te vliegen.

Voor wie is dit evenement?

Iedereen kan zich inschrijven voor dit exclusieve evenement. Om u persoonlijke aandacht te kunnen geven, is plek voor minimaal 8 en maximaal 12 deelnemers.

De kosten voor de vlucht, huurauto, het ijsrijden, het hotel, de tol over de privé-wegen, de snowscooter tocht, het ontbijt, de lunch en het diner zijn inbegrepen in de prijs. Alleen drank tijdens het diner en in de bar moet apart worden afgerekend.

Bekijk hieronder een impressie van een vorige editie van het IJsrijden.

Wist u dat wij nog meer evenementen organiseren? Wilt u graag als eerste meer informatie ontvangen over het IJsrijden of over onze andere evenementen? Wij houden u graag op de hoogte!

Houd mij op de hoogte

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen