BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 787 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW Individual is coming to Gouda

Het is een bijzondere maand bij Severs Breeman Gouda. Diverse BMW modellen zijn onze kant opgekomen in de meest bijzondere kleuren. December is BMW Individual maand bij Severs Breeman Gouda. U kunt de hele maand bij ons terecht voor de mooiste lakkleuren, stijlvolle lederuitrustingen en bijpassende, hoogwaardige details. Op de schermen in de showroom kunnen wij u aan de hand van onze VPP (Virtual Product Presentation) alle 150 lakkleuren laten zien op de verschillende BMW modellen.

Ook geven wij u alvast een kijkje in de toekomst van BMW, die een andere showroombeleving met zich meebrengt. Bekijk onderstaande video en ervaar de magie van de BMW Individual kleuren. Komt u deze maand even kijken bij onze showroom in Gouda?

BMW Individual always looks good on you

Of het nu voor uw huis is of op de weg, uw BMW staat met een BMW Individual kleur vanuit elk perspectief in de schijnwerpers. De Individual lakkleuren zijn al beschikbaar vanaf € 1.638,-. Configureer uw droomauto en geniet van de persoonlijke touch van BMW. Kies uw favoriete BMW model en gebruik de vele uitrustingsopties van BMW Individual om uw droomauto te realiseren. Laat u inspireren – BMW Individual maakt het mogelijk. Wij verwelkomen u graag in Gouda om samen tot uw gewenste design te komen.

Bekijk onze Individual BMW’s Offerte aanvragen

Naast de lakkleuren kunt u kiezen uit een groot assortiment BMW Individual lederuitrustingen. Van sportief en luxueus, eenkleurig of bicolor, met of zonder discrete contrastnaden, tot de combinaties met het fijnste Alcantara. Met deze exclusieve lederen bekledingen maakt u uw BMW nóg unieker. Het oog voor detail wil natuurlijk ook wat. Met de decoratieve lijsten van BMW Individual voorziet u uw BMW van exclusieve accenten. Aluminium, carbon of edelhout: creëer samenhang tussen de decoratieve lijsten en de lederuitrusting. 

Exclusieve accenten voor het interieur

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen