BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 792 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

50 JARIG JUBILEUM BMW M GmbH

Op 24 mei 2022 bestaat BMW M GmbH 50 jaar. De dochteronderneming van BMW Group is het jubileumjaar alvast gestart. BMW M modellen en BMW’s met een M Sportpakket worden leverbaar met het historische BMW Motorsport logo. Ook komen 50 iconische en historisch belangrijke BMW M carrosseriekleuren op de markt voor geselecteerde modellen. Het gaat onder andere over de kleuren Dakar Yellow, Fire Orange, Daytona Violet, Macao Blue, Imolarot of Frozen Marina Bay Blue. De kleuren verwijzen naar de verschillende fases van het 50-jarige bestaan van BMW M.

BMW M 50 JAAR VOORDEELPAKKETTEN

Voor (bijna) alle BMW modellen zijn voordeelpakketten samengesteld, die allen bestaan uit diverse M Performance onderdelen voor uw BMW. Bovendien ontvangt u nu 15% voordeel op alle BMW M 50 jaar voordeelpakketten. Bent u benieuwd naar welk voordeelpakket voor uw BMW is samengesteld? Bekijk alle voordeelpakketten per model via onderstaande button.

Voordeelpakketten BMW M

BMW Motorsport logo

Het logo komt aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven. Het iconische logo straalt de passie voor het racen uit en staat voor de oorsprong van het merk BMW M. Vanaf eind januari 2022 is het unieke logo te bestellen.

Het BMW Motorsport logo werd voor het eerst gebruikt in 1973 voor de raceauto van BMW Motorsport GmbH, dat een jaar eerder was opgericht. In 1978, bij het debuut van de BMW M1, volgde het logo met de drie gekleurde strepen die tegen de M aan leunen. De legendarische BMW M1 was het enige BMW M High-Performance productiemodel dat het historische autosportembleem droeg, sámen met de drie strepen. Sinds 1993 is BMW Motorsport GmbH verder gegaan in BMW M GmbH. Franciscus van Meel, Chairman of the Board of Managament van BMW M GmbH, zegt een geweldig jaar tegemoet te gaan: “Dat vieren we met unieke producten en goede prestaties. De M wordt al lange tijd gezien als de krachtigste letter ter wereld. In ons jubileumjaar is de letter krachtiger dan ooit tevoren.”

BMW M GmbH staat voor een veelbelovend jaar. Zo introduceert het merk in de loop van 2022 voor het eerst een BMW M3 Touring. Verder komt er een speciale uitvoering van de BMW M4 Coupé. De ontwikkeling van de opvolger van de succesvolle BMW M2 is ook in een vergevorderd stadium. Tevens verschijnt het eerste geëlektrificeerde High-Performance model in de historie óók in dit jubileumjaar van BMW M GmbH: de BMW M. Via onderstaande button blijft u op de hoogte van deze nieuwe modellen.

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen