• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 779 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357

DE BMW i3 UNIQUE FOREVER EDITION

Vanaf november 2021 is de BMW i3 en BMW i3s Unique Forever Edition beschikbaar. De naam van deze speciale editie verwijst naar het unieke karakter van ’s werelds eerste premium auto die vanaf het begin is ontworpen voor elektrische mobiliteit. De Unique Forever Edition-modellen worden in een gelimiteerde oplage van 2.000 stuks geproduceerd.

Offerte aanvragen Contact opnemen

De BMW i3 is sinds 2013 op de markt en staat voor duurzaamheid: niet alleen door het aandrijfsysteem, maar ook door de lichte passagierscabine en het gebruik van natuurlijke en gerecyclede materialen in het interieur. De Unique Forever Edition wordt gekenmerkt door het exclusieve design. Met twee nieuwe BMW Individual lakkleuren (voor het eerst beschikbaar voor de BMW i3 en de BMW i3s) krijgt deze editie een stijlvolle uitstraling. De Aventurine Red metallic variant wordt gecombineerd met accenten in Frozen Grey en bij de Storm Bay metallic lakafwerking zijn accenten in Frozen E-Copper verwerkt. De 20 inch lichtmetalen Dubbelspaak wielen maken het sportieve karakter van de BMW i3 af.

Het interieur is minstens net zo stijlvol als het exterieur van de Unique Forever Edition. Het BMW interieurdesign Suite, dat onder andere bestaat uit de ledercombinatie Vernasca Dark Truffle, het lederen instrumentenpaneel met houtoppervlak in donker, mat eiken, een lederen stuurwiel en sfeervolle Ambiance verlichting, is aangevuld met specifieke designelementen. Op de hoofdsteunen voorin is “Unique Forever” geborduurd en op de binnenzijde van de voorportieren staat de tekst “One of 2,000”. Voor de productie van deze modellen wordt alleen elektriciteit gebruikt die wordt opgewerkt door windturbines op het BMW-fabrieksterrein in Leipzig.

Prijs
De BMW i3 en i3s Unique Forever Edition zijn leverbaar voor een consumentenadviesprijs van € 44.995,- voor de BMW i3 en € 47.961,- voor de BMW i3s. Editievoordeel loopt op tot € 6.378,- (i3) en € 5.955,- (i3s). Tot het eind van 2021 geldt 12% bijtelling tot € 40.000,-. Het overige gedeelte wordt belast met 22%.

De BMW i3 Unique Forever Edition is standaard rijk uitgerust met o.a.:

⚡️ 20 inch lichtmetalen Dubbelspaak in Jet Black
⚡️ BMW i interieurdesign Suite
⚡️ Interieurlijsten Dark Oak matt
⚡️ Sportpakket (alleen voor de BMW i3)
⚡️ Comfort Pakket Advanced
⚡️ Connectivity Pakket
⚡️ Apple Carplay
⚡️ Achteruitrijcamera
⚡️ Park Distance Control voor en achter
⚡️ Warmtepomp
⚡️ Stoelverwarming (inclusief accuverwarming)
⚡️ Alarmsysteemklasse 3
⚡️ Velours vloermatten

DE BMW i3 UNIQUE FOREVER EDITION