BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio

Prestaties van het hoogste niveau verenigd met unieke individualiteit

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio is het volgende en meest exclusieve model van de nieuwe generatie BMW M modellen. Met een 6-cilinder-in-lijn motor, M xDrive vierwielaandrijving, een nieuw en hoogwaardig softtop-dak en specifieke M designkenmerken heeft deze nieuwe BMW M4 Competition Cabrio de perfecte combinatie van uitzonderlijke dynamiek en een sportieve uitstraling en allure.

De nieuwe BMW M4 Competition Cabrio heeft een consumenten adviesprijs vanaf € 144.040,-
De productie start vanaf juli 2021
En zal net als de BMW M4 Coupé, M5, M8 en nieuwe 4 Serie Cabrio in de BMW fabriek in Dingolfing geproduceerd worden.

DE HIGHLIGHTS

✔️ 510 PK / 375 kW
✔️ BMW xDrive vierwielaandrijving
✔️ 650 NM koppel
✔️ 3.0 liter 6-cilinder-in-lijn M TwinPower Turbo motor
✔️ 8-traps M Steptronic transmissie met Drivelogic
✔️ 0-100 km/u in 3,7 seconden, 0-200 km/u in 13,7 seconden
✔️ Nieuwe Softtop 40% lichter

Interieur

Het interieur van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio is voorzien van de bekende M racesfeer. Kenmerkend hiervoor zijn de rode interieuraccenten, het met leder beklede M Sportstuurwiel inclusief schakelpaddles en de M specifieke versnellingshendel. Daarnaast behoren elektrische verwarmde- en verstelbare M Sportstoelen en uitgebreid leder Merino tot de standaard uitrusting. Om ook het comfort en luxe te benadrukken is de auto standaard voorzien van 3-zone automatisch airconditioning, LED interieurverlichting en een HiFi audiosysteem.

Exterieur

Direct opvallend aan het exterieur van de nieuwe BMW M4 Competition Cabrio is de nieuwe, hoogwaardig geconstrueerde softtop. Deze softtop combineert de voordelen van een inklapbare hardtop met de elegantie van een stoffen kap en zorgt daarmee voor een gewichtsreductie van 40% ten opzichte van de hardtop van het voorgaande model. Daarnaast zorgt dit nieuwe dak voor een totale bagageruimte van 385 liter en 300 liter met open kap en is deze in slechts 18 seconden te openen en te sluiten, ook tijdens het rijden.

De BMW M4 Competition Cabrio heeft een sportieve en elegante uitstraling dankzij de dynamische lijnen van de carrosserie. Alle lijnen aan de voorzijde van de auto komen samen in de verticale nierengrille welke samen met de openingen aan weerszijden zorgt voor voldoende koellucht voor de aandrijflijn en remmen. Tevens kenmerkend zijn de krachtige bollende wielkuipen, de M kieuwen in de voorste zijpanelen en de prominente dorpels. Optioneel is een M Carbon exterieurpakket leverbaar.

Om het weggedrag nog strakker te maken en sublieme stuurprecisie te realiseren is de torsiestijfheid van de carrosserie flink verhoogt. Hiervoor zijn er verstevigingen aangebracht om de rijdynamiek te verhogen. Zo zit er extra versteviging onder de vloer en zit er een subframe voor de achteras met een vaste verbinding naar de carrosserie en is een extra aluminium paneel aangebracht in de structuur aan de voorzijde. Specifiek bij de Cabrio zijn er torsiesteunen aan de achterzijde van de carrosserie aangebracht.

Om het exterieur en interieur helemaal compleet te maken kan er gekozen worden voor het M Race Track Pack. Dit pakket verlaagt het gewicht van de auto met 25 kilogram en daarnaast wordt de auto uitgerust met M Carbon-keramische remmen, lichtgewicht lichtmetalen M wielen en M Carbon kuipstoelen.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen