BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 787 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer
BMW

De nieuwe BMW X5 M50i en de nieuwe BMW X7 M50i

De nieuwe BMW X5 M50i en de nieuwe BMW X7 M<span style=50i" >

DE BMW X5 M50i EN DE NIEUWE BMW X7 M50i

De nieuwe top-performance motorisatie in de BMW X5 M50i en BMW X7 M50i in de vorm van een V8-benzinemotor met BMW TwinPower Turbo technologie, die goed is voor een maximum vermogen van 530 pk. Beide modellen hebben daarnaast intelligente BMW xDrive vierwielaandrijving, een M Sportdifferentieel en ondersteltechnologie die tot stand is gekomen met de expertise van BMW M GmbH, waardoor superieure prestaties een nieuwe dimensie krijgen.

Offerte aanvragen  Contact opnemen

NIEUWE V8-MOTOR MET UITZONDERLIJK VERMOGEN EN KARAKTERISTIEK GELUID

De nieuwe 4.4 liter motor van de nieuwe BMW X5 M50i en de nieuwe BMW X7 M50i benadrukken de karakteristieke eigenschappen van de 8-cilindermotoren wat betreft krachtontwikkeling en koppel in uitstekende mate. De nieuwe V8-motor levert een indrukwekkend prestatieniveau, dit is grotendeels te danken aan de vernieuwde BMW TwinPower Turbo-technologie. De nieuwe V8-motor reageert met grote gevoeligheid op elke beweging van het gaspedaal en heeft een maximumkoppel van 750 nm. De nieuwe BMW X5 M50i accelereert in 4,3 seconden van 0 tot 100 km/u. De nieuwe BMW X7 M50i doet dit maar liefst in 4,7 seconden. Deze ultieme krachtontwikkeling gaat gepaard met een indrukwekkende geluidsproductie die wordt gegenereerd door het standaard M sportuitlaatsysteem.

8-TRAPS AUTOMAAT, BMW XDRIVE EN M SPORTDIFFERENTIEEL

De prestatiekenmerken van beide modellen worden ondersteund door de specifieke aard van krachtoverbrenging. De nieuwe V8-motor is standaard gecombineerd met een 8-traps Steptronic sporttransmissie, gekenmerkt door zeer dynamische schakeleigenschappen. De Launch Control functie zorgt voor tractie-geoptimaliseerde acceleratie met maximale dynamische prestaties. Het intelligente vierwielaandrijvingssysteem verhoogt de wendbaarheid en superieure tractie van de nieuwe BMW X5 M50i en de nieuwe BMW X7 M50i evenzeer als de rij-stabiliteit bij alle weers- en wegomstandigheden. Het M sportdifferentieel, dat is verbonden met de Dynamic Stability Control, zorgt voor optimale tractie en krachtoverbrenging bij het rijden op bijvoorbeeld los terrein.

DE NIEUWE BMW X5 M50i

DE NIEUWE BMW X7 M50i

Offerte aanvragen Contact opnemen Terug naar nieuws

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen