• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 700 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam

Kennismakingsavond voor Service adviseurs en Magazijn managers

Dinsdag 24 mei van 18.00 tot 21.00 uur

Ben jij de energieke en klantgerichte Service adviseur of Magazijn manager waar Severs Breeman naar op zoek is?

Als Service adviseur ben jij hét gezicht van ons bedrijf en het eerste aanspreekpunt voor onze werkplaatsklanten.  Het vak van Service adviseur versta jij als geen ander, je bent een natuurtalent in klantencontact. Jij weet hoe een klant aangesproken wil worden en houdt het overzicht. Bij het bedrijf langskomen voor onderhoud en/of reparatiewerkzaamheden aan de auto wordt door de klant als plezierig ervaren als jij de begeleiding op je neemt! Van A tot Z laat jij het proces optimaal verlopen.

Als Magazijn manager ben jij hét gezicht van ons bedrijf voor onze magazijnklanten. Jij bent iemand die de logistieke processen volledig onder de knie heeft en de persoonlijke begeleiding van het team onder zijn hoede neemt. Met de collega’s van de afdeling regel jij de ontvangst, verwerking en uitgifte van onderdelen en accessoires. Alle auto-accessoires, wielsets en banden horen daar dus ook bij! Jij en jouw team geven klanten én collega’s technisch en commercieel advies op het gebied van de producten. Je bent daardoor altijd op de hoogte van productinformatie en de laatste ontwikkelingen. Jouw werkzaamheden breiden zich uit met de verkoop en facturatie van de producten.

Op dinsdag 24 mei organiseren wij een kennismakingsavond voor Service adviseurs en Magazijn managers bij onze vestiging in Rotterdam-Zuid!

Voel je welkom en maak kennis met ons! Neem een kijkje achter de schermen bij jouw eventueel toekomstige prachtige werkplek en ontmoet een aantal van de collega’s. Wij kijken ernaar uit om je te ontmoeten. Meld je aan via onderstaande button, dan zien wij je graag de 24e in Rotterdam-Zuid!

Datum: dinsdag 24 mei

Tijdstip: 18.00 tot 21.00 uur

Locatie: Severs Breeman Rotterdam-Zuid (Driemanssteeweg 130, Rotterdam)