BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 797 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer
Nieuws

Severs Breeman: update coronamaatregelen

Severs Breeman: update coronamaatregelen

Laatste update: 14-01-2022

Op dit moment is het van groot belang dat we het COVID-19 virus onder controle krijgen. De lockdown is versoepeld waardoor wij weer meer mogelijkheden hebben om u te verwelkomen. Lees hier wat de gevolgen zijn van de maatregelen voor Severs Breeman en haar klanten.

✔️ Onze werkplaatsen zijn geopend. U kunt dus wel gewoon een afspraak bij ons inplannen. Als u reeds een afspraak heeft gemaakt, gaat deze gewoon door.

✔️ Onze showrooms zijn weer geopend. U bent van harte welkom om deze te bezoeken voor nieuwe en jong gebruikte BMW en MINI’s. Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar!

✔️ Uw nieuwe auto ophalen? Dit doen we zoals u van ons gewend bent in de showroom.

Werkplaatsafspraak

Onze monteurs dragen handschoenen, gebruiken stoelhoezen en reinigen het stuur, de deurgreep aan de binnen- en buitenzijde en de versnellingspook/ automaat met SONAX SX Multistar reiniger met desinfecterende eigenschappen.
Werkplaatsafspraak maken

Een BMW of MINI aanschaffen

Heeft u een mooie nieuwe of gebruikte auto gezien op onze website of heeft u interesse in een te bestellen nieuwe auto? Via onderstaande button kunt u eenvoudig online een proefrit aanvragen of neem contact met ons op! Wilt u toch liever nog op afstand blijven? Wij hebben hele mooie systemen om u digitaal te begeleiden bij uw wensen. We kunnen videobellen of opnames voor u maken, zodat we u tóch digitaal kunnen ontvangen in onze showrooms.
Naar de voorraad

Een proefrit inplannen

Wilt u een proefrit plannen? Dat kan!
Een proefrit inplannen

De aflevering van uw BMW of MINI

Staat de aflevering van uw BMW of MINI gepland? Leuk dat het moment is gekomen dat u uw nieuwe auto in ontvangst neemt. Onze BMW & MINI Genius zal tijdens de aflevering u van de nodig uitleg van uw nieuwe auto voorzien.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen