• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 690 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam

Subsidie MINI Electric

Vanaf 3 januari 2022 komt er extra geld beschikbaar voor de Subsidieregeling Elektrische Personenauto’s Particulieren (SEPP). Zo krijgen nog meer mensen de kans om een nieuwe of gebruikte elektrische auto te kopen of te leasen.

Wanneer je een nieuwe MINI Electric koopt, geldt een subsidiebedrag van € 3.350,-*. Bij het privé aanschaffen van een gebruikte MINI Electric krijg je een subsidiebedrag van € 2.000,-*. Wil je een MINI Electric privé leasen? Dan ontvang je een maandelijkse teruggave van bijna € 70,-* bij een vanaf prijs van € 399,- per maand. Zo private lease je de MINI Electric nu al vanaf € 399,-* per maand! Dit is inclusief verzekering, onderhoud, vervangend vervoer en gebaseerd op 10.000 km per jaar en een contractduur van 48 maanden.

Neem een kijkje op www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/sepp voor meer informatie over de Subsidie Elektrische Personenauto’s voor Particulieren. De subsidieregeling is geldig voor een MINI Electric met een nieuwprijs tot aan € 45.000,-.

*Deze tarieven zijn met inachtneming van de korting van de subsidie. De bedragen gelden zolang de subsidie beschikbaar is.

Meer informatie over SEPP Aanbod MINI Electric