BMW and MINI dealer in 'Het Groene Hart' and Rotterdam region
  • Customers rate us with 9/10
  • 819 BMWs and MINIs in stock
  • Authorised BMW and MINI warranty
  • Personal contact
  • Authorized BMW & MINI dealer for 93 years

27 juni 2024 | BMW

De nieuwe BMW M5 Sedan

Een nieuw tijdperk voor de BMW M5 Sedan met zijn zevende modelgeneratie. Het nieuwe BMW M GmbH model heeft nu voor het eerst een geëlektrificeerde aandrijflijn. De wereldpremière van de nieuwe BMW M5 Sedan vindt plaats op het prestigieuze Goodwood Festival of Speed in Engeland in juli 2024. De productie start in dezelfde maand in de BMW Group Fabriek in Dingolfing. De wereldwijde en Nederlandse marktintroductie volgt in november 2024, met een consumentenadviesprijs vanaf € 144.347,-.

Read more

19 juni 2024 | BMW

De nieuwe BMW X3

BMW heeft de vierde generatie van de veelzijdige BMW X3 gepresenteerd. De Sports Activity Vehicle (SAV) voor het premium middensegment heeft een indrukwekkend uiterlijk, sportieve prestaties en straalt elegantie uit. Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, geavanceerde digitalisering en een ruime standaardspecificatie zijn rijplezier, veiligheid en comfort gegarandeerd.

De nieuwe BMW X3 wordt in november 2024 in onze showrooms verwacht.

Read more

18 juni 2024

Succesvolle aftrap van het BMW Performance Program

Vorige maand waren BMW Group Nederland en de dealerorganisaties met de BMW Performance Program bij het hoofdkantoor in Rijswijk. Dit programma is gericht op het bouwen van een sterke gemeenschap, het verhogen van vakbekwaamheid en het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. Vanuit Severs Breeman waren ruim 10 leerlingen aanwezig.

Read more

14 juni 2024 | BMW

The new BMW M2

Op het gebied van puur rijplezier zet de nieuwe BMW M2 opnieuw de maatstaf in het premiumsegment van compacte sportauto’s. Hij is nog krachtiger, expressiever en voorzien van innovatieve uitrustingen. Het vermogen van de hoogtoerige 6-cilinder-in-lijn M TwinPower Turbo benzinemotor stijgt met 15 kW (20 pk) naar 353 kW (480 pk). De BMW M2 staat vanaf het najaar van 2024 in onze showrooms met een consumentenadviesprijs vanaf €123.969.-.

Read more

14 juni 2024 | BMW

The new BMW 2 Series Coupé

De BMW 2 Serie Coupé combineert extraverte sportiviteit, perfect regelbare dynamiek en vooruitstrevende premiumkenmerken en is daarmee uniek in het compacte segment. Het vernieuwde tweedeursmodel is nu nog aantrekkelijker dankzij een gedetailleerd, aangepast ontwerp, uitgebreide standaarduitrusting en consistente digitalisering. De nieuwe BMW 2 Serie Coupé wordt in het najaar van 2024 in onze showrooms verwacht en heeft een consumentenadviesprijs vanaf € 56.805,-

Read more

14 juni 2024 | MINI

De nieuwe MINI Aceman

MINI lanceert de nieuwe MINI Aceman: de eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment. De MINI Aceman combineert compacte afmetingen met zo veel mogelijk binnenruimte. Het resultaat is een eigentijdse interpretatie van de visie van Sir Alec Issigonis, de ontwerper van de klassieke MINI: maximale benutting van ruimte met een minimale footprint, gecombineerd met een modern aandrijfconcept. Met een (voorlopige) actieradius tot 406 kilometer (WLTP) biedt de MINI Aceman emissievrije mobiliteit, ook buiten de stad.

Read more

12 juni 2024 | MINI

De nieuwe MINI Cooper 5-deurs

De nieuwe MINI Cooper 5-deurs is vandaag gelanceerd en daarmee is de nieuwe MINI familie compleet. De MINI Cooper 5-Deurs kenmerkt zich door het typische MINI Go-Kart gevoel met meer ruimte en de kenmerkende functionaliteiten van MINI. Het unieke ontwerp en de allernieuwste innovatieve assistentiesystemen maken de vijfzitter tot een uitzonderlijk fenomeen in zijn segment.

Read more

5 juni 2024 | BMW

The new BMW 1 Series

De nieuwe BMW 1 Serie wordt in oktober 2024 geïntroduceerd en kent een consumentenadviesprijs vanaf € 41.507,-. U kunt de nieuwe BMW 1 Serie nu al samenstellen! Lees verder om alles te ontdekken over de nieuwste BMW 1 Serie en waarom dit model een uitstekende keuze is voor liefhebbers van sportieve premium auto’s.

Read more

29 mei 2024 | BMW

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring

De nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring belichamen de legendarische prestaties en veelzijdigheid die kenmerkend zijn voor BMW M GmbH. Beide modellen ondergingen aanzienlijke verbeteringen, waaronder een vermogenstoename van 15 kW (20 pk) voor de xDrive modellen, nieuwe design- en uitrustingskenmerken en verdere digitalisering. Dit alles draagt bij aan een nieuw hoofdstuk in hun succesverhaal. Alle modelvarianten van de nieuwe BMW M3 Sedan en BMW M3 Touring worden geproduceerd in de BMW Group fabriek in München. De wereldwijde introductie en productiestart vinden plaats in juli 2024. Lees snel verder en ontdek alle innovaties!

Read more

29 mei 2024 | BMW

De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en BMW 3 Serie Touring

De BMW 3 Serie is al meer dan vijftig jaar een icoon van rijplezier en technologische vooruitgang. Nu tilt BMW dit succesmodel naar nieuwe hoogten met een reeks updates die de visuele aantrekkingskracht, technologie, digitalisering en het bedieningsgemak verder verbeteren. De nieuwe BMW 3 Serie Sedan en Touring worden vanaf juli 2024 geproduceerd in de BMW Group Fabriek in München. Ontdek waarom de BMW 3 Serie een toonbeeld van innovatie blijft en wat de nieuwste modellen te bieden hebben.

Read more
No cars selected
car selected
compare cars
Request a quotation