BMW and MINI dealer in 'Het Groene Hart' and Rotterdam region
  • Customers rate us with 9/10
  • 823 BMWs and MINIs in stock
  • Authorised BMW and MINI warranty
  • Personal contact
  • Authorized BMW & MINI dealer for 93 years

8 mei 2024 | Acties

Final Sprint Days

Van dinsdag 21 t/m zaterdag 25 mei nodigen wij u graag uit in onze showrooms voor een grootse voordeelactie op nieuwe BMW’s uit voorraad. Tijdens de Final Sprint Days profiteert u van extra korting, aantrekkelijke leasetarieven en hoge inruilprijzen.

Read more

29 april 2024 | Acties, BMW

Tijdelijk 10% voordeel op BMW Top Cover verzekering

Profiteer nu van deze exclusieve verzekeringsactie! U ontvangt 10% korting op de BMW Top Cover verzekering (WA + Casco premie) voor nieuwe BMW’s met een stekker (elektrisch én hybride). Deze verzekering biedt optimale zekerheid en dekking tegen schade, diefstal en andere onvoorziene gebeurtenissen. Deze actie is tijdelijk, dus wacht niet te lang!

Read more

29 april 2024 | Acties, BMW

Service Inclusive tijdelijk extra voordelig bij een BMW 5 Serie

Een BMW Service Inclusive contract voor 5 jaar of 100.000 km kost in combinatie met de aanschaf van een nieuwe BMW 5 Serie (benzine of hybride) uit voorraad tijdelijk € 999,- in plaats van € 1.755,-! Wacht niet te lang, want deze actie loopt tot en met 30 juni 2024.

Read more

24 april 2024 | BMW

De nieuwe BMW i4 en BMW 4 Serie Gran Coupé

De volledig elektrische BMW i4 en de BMW 4 Serie Gran Coupé zijn nog verleidelijker geworden dankzij een reeks upgrades. Deze modellen zijn nu voorzien van nieuwe functies die zowel het exterieur als interieur versterken. Eén van de opvallende toevoegingen is de introductie van een nieuwe variant van de BMW i4 met elektrische vierwielaandrijving, waardoor het model nog meer prestaties biedt. Daarnaast zijn alle uitvoeringen van de BMW 4 Serie Gran Coupé met een verbrandingsmotor nu standaard uitgerust met een geavanceerde 8-traps Steptronic Sport transmissie, die zorgt voor soepele en efficiënte schakelmomenten.

Read more

24 april 2024 | MINI

De nieuwe MINI Aceman

MINI lanceert de nieuwe MINI Aceman: de eerste volledig elektrische crossover in het premium compacte segment. De MINI Aceman combineert compacte afmetingen met zo veel mogelijk binnenruimte. Het resultaat is een eigentijdse interpretatie van de visie van Sir Alec Issigonis, de ontwerper van de klassieke MINI: maximale benutting van ruimte met een minimale footprint, gecombineerd met een modern aandrijfconcept. Met een (voorlopige) actieradius tot 406 kilometer (WLTP) biedt de MINI Aceman emissievrije mobiliteit, ook buiten de stad.

Read more

21 april 2024 | Acties, BMW

Financing offer electric BMW models

Would you like to purchase an electric BMW through Financial Lease or Private Finance? Then we have temporarily attractive financing rates for you!

Read more

19 april 2024 | BMW, MINI

Profiteer nu nog van lage BPM

Laad ⚡ deze kans niet liggen! Tot 2025 profiteert u van een lage BPM bij aanschaf van een hybride BMW. Vanaf 2025 wordt dit BPM voordeel afgeschaft. Stap nu over op duurzaam rijden en bespaar niet alleen op kosten, maar draag ook bij aan een groenere toekomst.

Read more

8 april 2024 | Acties, BMW

BMW fietsdrager Pro 2.0 tijdelijk € 549,-

Met de BMW fietsdrager Pro 2.0 neemt u uw (elektrische) fiets gemakkelijk overal mee naartoe. Schaft u nu een BMW fietsdrager Pro 2.0 aan? Dan profiteert u van het actietarief van € 549,-. Wacht niet te lang, want op=op!

Read more

5 april 2024 | Acties, MINI

Your MINI flexible lease

MINI Flex Lease is gewijzigd. Je kunt nu kiezen voor MINI Flex Premium, waarbij je na 18 maanden de mogelijkheid krijgt om kosteloos over te stappen naar een nieuwe MINI. Ook kun je zonder opgaaf van reden na 18 maanden het contract opzeggen en jouw MINI inleveren.* Dit aanbod geldt voor de nieuwe elektrische MINI Cooper en MINI Countryman en is in combinatie met Private Lease én Operational Lease op basis van 48 maanden.

Read more

5 april 2024 | Acties, BMW

Lease your BMW extra flexibly

BMW Flex Lease is gewijzigd naar BMW Flex Premium. Hierbij kunt u kiezen om na 18 maanden kosteloos over te stappen naar een nieuwe BMW. Ook kunt u zonder opgaaf van reden uw contract opzeggen en uw BMW inleveren.* Dit aanbod geldt voor nieuwe auto’s en is in combinatie met Private Lease én Operational Lease op basis van 48 maanden.

Read more
No cars selected
car selected
compare cars
Request a quotation