BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 836 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé is een toonbeeld van sportieve elegantie en technologische innovatie. Met volledig vernieuwde aandrijflijnen, geoptimaliseerde ophangingstechnologie en innovatieve systemen voor automatisch rijden en parkeren, staat deze nieuwe generatie garant voor ongeëvenaard rijplezier. De marktintroductie van deze nieuwe BMW staat gepland voor maart 2025, met een consumentenadviesprijs vanaf € 45.551,-.

Dynamisch en elegant design
Het design van de BMW 2 Serie Gran Coupé benadrukt de sportieve elegantie die kenmerkend is voor een BMW. Het expressieve front wordt gedomineerd door een brede nierengrille en standaard LED-koplampen, terwijl het dynamische silhouet en de krachtig vormgegeven achterkant de aerodynamica optimaliseren. Voor wie nog meer sportieve accenten zoekt, is het optionele M Sportpakket beschikbaar, inclusief een adaptief M Onderstel, sportieve 18-inch M wielen en een verlaagd onderstel.

Luxueus en digitaal geavanceerd interieur
In het interieur wordt luxe gecombineerd met de nieuwste digitale innovaties. Het volledig leervrije interieur van de BMW 2 Serie Gran Coupé biedt hoogwaardige materialen zoals Veganza/Alcantara bekleding, optioneel gecombineerd met contrasterende stiknaden. De sportstoelen zijn voorzien van elektrische verstelling en stoelverwarming voor maximaal comfort tijdens lange ritten. Ook nieuw is het BMW Curved Display, dat naadloos de belangrijkste rij-informatie en entertainmentfuncties integreert. Het BMW iDrive systeem met QuickSelect maakt de bediening van voertuigfuncties intuïtief en gebruiksvriendelijk via het touchscreen en spraakbesturing.

Nieuwe motoren en Mild Hybrid technologie
Onder de motorkap vinden we nieuwe generaties van drie- en viercilindermotoren, waaronder de geëlektrificeerde aandrijflijnen met 48-volt Mild Hybrid technologie. Deze technologie verhoogt de efficiëntie zonder concessies te doen aan vermogen of prestaties. De motoren van de BMW 220 Gran Coupé en de BMW 220d Gran Coupé zijn bijvoorbeeld uitgerust met deze hybride technologie, wat zorgt voor lagere emissies en een responsievere rijervaring.

Indrukwekkende prestaties met BMW M235 xDrive
Het topmodel in de reeks, de BMW M235 xDrive Gran Coupé, is een high-performance variant die aangedreven wordt door een krachtige 4-cilindermotor met 300 pk. Deze sportieve versie sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 4,9 seconden, wat het DNA van BMW’s motorsport traditie duidelijk weerspiegelt. Dankzij de standaard 7-traps Steptronic-transmissie met dubbele koppeling zijn schakelmomenten vrijwel onmerkbaar, wat bijdraagt aan het verfijnde rijgevoel.

Innovatieve rijhulpsystemen en geautomatiseerd parkeren
De BMW 2 Serie Gran Coupé zit boordevol geavanceerde rijhulpsystemen die veiligheid en comfort verhogen. Standaard beschikt de auto over functies zoals de Driving Assistant, die waarschuwt voor mogelijke botsingen, en Lane Departure Warning om u binnen uw rijstrook te houden. Daarnaast is de Parking Assistant standaard, met functies zoals Reversing Assistant, waarmee de auto automatisch dezelfde route achteruit rijdt. Optioneel kunt u kiezen voor de Parking Assistant Professional, waarmee u via uw smartphone parkeermanoeuvres kunt uitvoeren, ideaal voor het parkeren in krappe ruimtes.

Uitgebreide personalisatiemogelijkheden
Met een uitgebreide reeks lakkleuren, waaronder BMW Individual opties, kunt u de BMW 2 Serie Gran Coupé volledig naar uw smaak aanpassen. Voor het eerst is ook een contrasterende hoogglans zwarte dakafwerking beschikbaar, wat bijdraagt aan het sportieve en premium karakter van de auto. Daarnaast zijn er tal van optiepakketten beschikbaar, zoals het Premium Pack met extra comfortopties zoals draadloos opladen en een Harman Kardon geluidssysteem.

BMW Operating System 9 en digitale diensten
Een hoogtepunt van de nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé is het BMW Operating System 9, dat de gebruikerservaring naar een hoger niveau tilt. Met het QuickSelect systeem kunt u direct toegang krijgen tot veelgebruikte functies zonder onnodig door menu’s te navigeren. De auto is volledig voorbereid op de toekomst met draadloze software-updates, waarmee nieuwe functies en kwaliteitsverbeteringen over-the-air geïnstalleerd kunnen worden. Standaard zijn Apple CarPlay en Android Auto geïntegreerd, terwijl u met de My BMW App persoonlijke instellingen kunt beheren en zelfs de BMW Digital Key kunt gebruiken om uw auto te ontgrendelen met een smartphone of smartwatch.

Ruimte en comfort voor elke reis
De BMW 2 Serie Gran Coupé biedt niet alleen sportiviteit, maar ook een hoog niveau van comfort en gebruiksgemak. De achterbank heeft een 40:20:40 indeling, waardoor u de auto flexibel kunt aanpassen aan uw vervoersbehoeften. De bagageruimte is royaal met 430 liter (360 liter in de dieselvarianten), perfect voor dagelijks gebruik of weekendtrips.

Klaar voor de toekomst
Met zijn vernieuwde aandrijflijnen, uitgebreide digitale diensten en geavanceerde rijhulpsystemen is de BMW 2 Serie Gran Coupé meer dan klaar voor de toekomst. De productie start in de BMW Group Fabriek in Leipzig, en vanaf maart 2025 kunt u deze sportieve en innovatieve coupé bewonderen bij ons in de showroom.

De nieuwe BMW 2 Serie Gran Coupé in beeld

Houd mij op de hoogte Terug naar nieuws
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen