BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 825 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

8 april 2024 | Acties, BMW

BMW fietsdrager Pro 2.0 tijdelijk € 549,-

Met de BMW fietsdrager Pro 2.0 neemt u uw (elektrische) fiets gemakkelijk overal mee naartoe. Schaft u nu een BMW fietsdrager Pro 2.0 aan? Dan profiteert u van het actietarief van € 549,-. Wacht niet te lang, want op=op!

Lees verder

5 april 2024 | Acties, MINI

Jouw MINI flexibel leasen

MINI Flex Lease is gewijzigd. Je kunt nu kiezen voor MINI Flex Premium, waarbij je na 18 maanden de mogelijkheid krijgt om kosteloos over te stappen naar een nieuwe MINI. Ook kun je zonder opgaaf van reden na 18 maanden het contract opzeggen en jouw MINI inleveren.* Dit aanbod geldt voor de nieuwe elektrische MINI Cooper en MINI Countryman en is in combinatie met Private Lease én Operational Lease op basis van 48 maanden.

Lees verder

5 april 2024 | Acties, BMW

Lease uw BMW extra flexibel

BMW Flex Lease is gewijzigd naar BMW Flex Premium. Hierbij kunt u kiezen om na 18 maanden kosteloos over te stappen naar een nieuwe BMW. Ook kunt u zonder opgaaf van reden uw contract opzeggen en uw BMW inleveren.* Dit aanbod geldt voor nieuwe auto’s en is in combinatie met Private Lease én Operational Lease op basis van 48 maanden.

Lees verder

2 april 2024 | Acties, MINI

Subsidie MINI Cooper E

Profiteer nu van het tijdelijke introductieaanbod voor geselecteerde MINI’s uit voorraad, die in prijs zijn verlaagd, bij Severs Breeman. Onze collega’s vertellen jou hier graag meer over! Rijd jij voor 30 juni in jouw nieuwe MINI Cooper E of MINI Cooper SE? Dan profiteer je nog van de subsidieregeling. Zo geniet je van elektrisch rijplezier vanaf € 438,-* per maand!

Lees verder

1 april 2024 | Acties, MINI

Tijdelijk financieringsaanbod MINI

Het rijden in een nieuwe MINI wordt nu nog aantrekkelijker. Bekijk het extra scherpe aanbod van MINI Financial Services hieronder en ontdek de mogelijkheden. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 30 juni 2024!

Lees verder

26 maart 2024 | MINI

Personaliseer jouw nieuwe MINI Countryman

Wil jij in een gloednieuwe MINI Countryman rijden? Je kunt alle modellen van de nieuwe MINI Familie volledig personaliseren naar jouw smaak. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lees verder

26 maart 2024 | MINI

Personaliseer jouw nieuwe MINI Cooper

Wil jij in een gloednieuwe MINI Cooper E of MINI Cooper SE rijden? Je kunt alle modellen van de nieuwe MINI Familie volledig personaliseren naar jouw smaak. Wij laten je graag alle mogelijkheden zien!

Lees verder

21 maart 2024 | BMW

De BMW Vision Neue Klasse X

Een nieuw BMW Group Vision conceptmodel geeft een eerste indruk van de Neue Klasse als een SAV. De BMW Vision Neue Klasse X brengt de esthetiek, technologie, duurzaamheid en de filosofie van de Neue Klasse naar het segment van de Sports Activity Vehicles. In 2025 start de productie van dit volledig elektrische model in de nieuwe BMW Group Fabriek Debrecen in Hongarije.

Lees verder

4 maart 2024 | Acties, MINI

MINI Final Sprint Days bij Severs Breeman

Wij hebben voor jou als MINI liefhebber geweldig nieuws: de MINI Final Sprint Days staan voor de deur! Dit is jouw laatste kans om te profiteren van onweerstaanbare deals op geselecteerde MINI modellen van de huidige generatie.

Lees verder

28 februari 2024 | Blogs

In welke BMW’s rijden de spelers van Feyenoord?

Als Strategisch Partner van Feyenoord, voorzien wij de selectie en medewerkers van Feyenoord van de mooiste BMW’s. In deze blog nemen we een exclusief kijkje achter het stuur van de BMW’s waarin de spelers en staf van Feyenoord de straten van Rotterdam domineren.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen