BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 756 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 91 jaar erkend BMW & MINI dealer

29 november 2022 | BMW, MINI

In de spotlight

Iedere maand zetten wij vijf van onze auto’s in de spotlight. Deze auto’s hebben een leuke samenstelling, een unieke kilometerstand of verdienen het gewoon om gezien te worden. Bovendien hebben ze deze maand allemaal een extra aantrekkelijke prijs. Bekijk snel of uw droomauto ertussen zit.

Lees verder

22 november 2022 | Blogs

Elektrische BMW modellen

Elektrisch rijden in een BMW: dé combinatie van sportief en duurzaam rijden. De elektrische BMW modellen zijn een voorbode van de toekomst van emissievrije mobiliteit. Ontdek en ervaar de elektrische modellen van BMW en geniet van puur elektrisch rijplezier, met de vertrouwde BMW rijprestaties.

Lees verder

16 november 2022 | Acties, BMW, MINI

Sinterklaas en Kerst cadeau’s

Zoekt u nog een leuk cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben diverse BMW en MINI Lifestyle producten, die wij met 30% voordeel aanbieden. Bekijk de producten hier en bestel ze direct!

Lees verder

14 november 2022 | Acties, BMW, MINI

Carbon Friday

Het is weer tijd voor Carbon Friday bij Severs Breeman! Vanaf maandag 21 november t/m zaterdag 26 november bieden wij BMW en MINI carbon accessoires aan met 25% voordeel.

Lees verder

2 november 2022 | Blogs

BMW X5 op grijs kenteken

Bent u op zoek naar een bedrijfswagen, omdat het fiscale voordelen met zich meebrengt, maar wilt u zo min mogelijk inleveren op het gebied van uitstraling, prestaties en comfort? Wij bieden u de ideale oplossing! Wij kunnen een BMW X5 ombouwen, zodat deze op grijs kenteken komt te staan en u hierdoor geen BPM hoeft te betalen.

Lees verder

1 november 2022 | Acties, BMW, MINI

Product van de maand

Tweemaandelijks hebben wij van zowel BMW als MINI een ‘product van de maand’. Voor november en december zijn dit handige opbergoplossingen van BMW en MINI. Profiteer nu van 25% voordeel!

Lees verder

21 oktober 2022 | Acties, MINI

MINI Rooftops

Als je een MINI dak zou mogen ontwerpen, wat zou je er dan op schilderen? Dat is de vraag die MINI Nederland stelde aan vier kunstenaars met een cultureel diverse achtergrond. Het resultaat? Vier unieke MINI Rooftop stickers, die allen geïnspireerd zijn op MINI Big Love. Bestel je dit jaar een nieuwe MINI? Dan kan je kosteloos voor één van de vier stickers kiezen. Wees er snel bij, want op=op!

Lees verder

18 oktober 2022 | Acties, BMW

BMW najaarscheck

Hoe het najaar er ook uit komt te zien, u wilt natuurlijk zorgeloos blijven genieten van het rijplezier van uw BMW. Om uw BMW winterklaar te maken, kunt u bij ons terecht voor de BMW najaarscheck. Deze kost tijdelijk maar € 50,- en u ontvangt een BMW Sporttas cadeau.

Lees verder

18 oktober 2022 | Acties, MINI

MINI najaarscheck

Hoe het najaar er ook uit komt te zien, je wilt natuurlijk zorgeloos blijven genieten van het go-kart gevoel van jouw MINI. Daarom kan je bij ons terecht voor de MINI najaarscheck. Tijdens een uitgebreide controle checken onze professionals jouw MINI op 20 belangrijke punten.

Lees verder

18 oktober 2022 | Acties, BMW, MINI

10 tot 15% korting op winterwielsets van BMW en MINI

Bij Severs Breeman kunt u terecht voor originele winterwielen voor uw BMW of MINI. Tevens ontvangt u tijdelijk 10 tot 15% korting op winterwielsets van BMW en MINI. Schaft u voor 15 december een winterwielset aan? Dan krijgt u een jaar lang gratis opslag én is de montage het eerste jaar gratis. Wees er snel bij!

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen