BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 838 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer
Accessoires BMW en MINI Accessoires BMW en MINI

BMW & MINI onderdelen, accessoires en lifestyle producten

Originele BMW en MINI onderdelen, accessoires en lifestyle producten koopt u gemakkelijk bij Severs Breeman. Ook voor transportoplossingen voor uw BMW of MINI bent u bij Severs Breeman aan het juiste adres. Vraag een offerte aan voor uw gewenste BMW of MINI onderdelen of product.

Offerte aanvragen

BMW

Perfecte prestaties kunnen enkel worden bereikt door de exacte afstemming van alle onderdelen en accessoires van elk individueel BMW model. Zo krijgt u topkwaliteit en optimale veiligheid. Alleen het beste is goed genoeg. Wat vindt u bij Severs Breeman onder andere voor uw BMW?

✓ Originele BMW accessoires
✓ Originele BMW onderdelen
✓ BMW Lifestyle
✓ BMW M Performance

Contact opnemen Stuur een WhatsApp bericht

MINI

De originele MINI accessoires en onderdelen bieden talrijke mogelijkheden om jouw MINI te personaliseren. Natuurlijk is alleen het beste goed genoeg. Daarom zijn alle onderdelen uitvoerig getest, zodat jouw MINI iedere dag weer een topprestatie levert. Bij Severs Breeman vind je onder andere:

✓ Originele MINI accessoires
✓ Originele MINI onderdelen
✓ MINI Lifestyle
✓ John Cooper Works

Contact opnemen Stuur een WhatsApp bericht

BMW wielsets

Voor alle BMW modellen zijn diverse wielsets verkrijgbaar. Winterwielen en zomerwielen zijn essentieel voor uw BMW, dus helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Op deze pagina’s vindt u uitgebreide informatie over de verschillende BMW wielsets per model.

BMW Zomerwielsets BMW Winterwielsets

MINI wielsets

Voor alle 6 MINI modellen zijn diverse wielsets verkrijgbaar. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze, want zomerwielen en winterwielen zijn essentieel voor jouw MINI. Op deze pagina vind je dan ook uitgebreide informatie over de verschillende MINI wielsets per model.

MINI Zomerwielsets MINI Winterwielsets

BMW transportoplossingen

De transportoplossingen van BMW maken het inpakken van uw auto een fluitje van een cent en de lange (vakantie)rit een stuk comfortabeler. Bovendien neemt u gemakkelijk twee fietsen mee op de fietsendrager en kunt u al vanaf 320 liter bagage kwijt in de dakbox. Tijdens de rit kunt u veilig door de achteruitkijkspiegel kijken en voor de kinderen is op de achterbank meer ruimte dan ooit. Ontdek de transportoplossingen van BMW.

BMW transportoplossingen

MINI transportoplossingen

De transportoplossingen van MINI maken het inpakken van jouw auto een fluitje van een cent en de lange (vakantie)rit een stuk comfortabeler. Je neemt makkelijk twee fietsen mee op de fietsendrager en je kan al vanaf 320 liter bagage kwijt in de dakbox. Tijdens de rit kan je veilig door de achteruitkijkspiegel kijken en voor de kinderen op de achterbank is er meer ruimte dan ooit! Bekijk de transportoplossingen van MINI.

MINI transportoplossingen

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen