BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 842 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman is Erkend Duurzaam

Wij beschikken over het Certificaat Erkend Duurzaam Plus. Dit certificaat laat zien dat wij in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen hebben doorgevoerd. Wij zijn dan ook erg trots op deze certificering. Het certificaat Erkend Duurzaam maakt deel uit van de verduurzamingsstrategie van BMW Nederland. Daarnaast behoort het certificaat tot het branchebrede duurzaamheidsprogramma van RAI vereniging, BOVAG, FOCWA en STIBA dat wordt uitgevoerd door IvDM (Instituut voor Duurzame Mobiliteit).

Duurzaam ondernemen betekent niet alleen milieubewust ondernemen door bijvoorbeeld het gebruik van groene stroom. Ook het aanbieden van duurzame mobiliteit en het sponsoren van activiteiten in de buurt behoren tot duurzaam ondernemen. Wij doen dit bijvoorbeeld in de vorm van sponsoring van diverse sportevenementen, zoals golftoernooien, tennistoernooien en voetbalwedstrijden. Bovendien werken wij nauw samen met bedrijven in de regio voor het maken van verschillende geschenken.

Wat doet Severs Breeman aan duurzaamheid binnen de bedrijfsvoering?

✔ Het scheiden van afval is een belangrijk component binnen onze vestigingen. Ook de opslag en afvoer van olie tot aan accu’s wordt gescheiden en duurzaam afgevoerd. Daarnaast zijn onze vestigingen voorzien van aparte milieuruimtes om vloeistoffen en verf op te slaan.
✔ Wij hebben een laag energieverbruik, mede doordat wij energiezuinige LED verlichting hebben en de showroomverlichting ’s nachts en in het weekend grotendeels is uitgeschakeld.
✔ Warmteverlies wordt beperkt door goede isolatie, tochtwering en slimme raamverduistering.
✔ Wij bieden elektrisch vervangend vervoer aan voor de klant.
✔ Ons wagenpark wordt ieder jaar duurzamer door de toevoeging van elektrische modellen.
✔ Op 7 oktober 2021 hebben wij het Duurzaamheidsconvenant ondertekend. Hiermee committeren wij ons aan 6 duurzaamheidsdoelen van BMW Group Nederland.
✔ Wij hebben ons met 19 andere Rotterdamse bedrijven verenigd in de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit.
✔ De vestiging in Alphen aan den Rijn is volledig gasloos, voorzien van de modernste warmtepomptechnologieën en het pand beschikt over zonnepanelen.
✔ In Woerden hebben wij nieuwe snellaadstations, die tevens beschikbaar zijn voor de gehele regio.

Duurzaamheid is en wordt een steeds belangrijker begrip binnen onze maatschappij. Bij Severs Breeman treft u dan ook duurzame BMW’s en MINI’s aan, zoals de nieuwe BMW i5 en de MINI Electric. Wij informeren onze klanten over de mogelijkheden omtrent duurzame mobiliteit en zorgen voor een ruim aanbod in onze showrooms. Wij blijven hard werken voor een duurzame toekomst, zowel op de weg als daarnaast.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen