BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 820 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De Severs Breeman belofte

Bij Severs Breeman hechten wij veel waarde aan het opbouwen en onderhouden van een warme klantrelatie, waarbij transparantie, een persoonlijke service en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Het vervullen van uw wensen en behoeften is waar wij elke dag naar streven. Wij denken graag met u mee en geven áltijd een passend advies. Ons team bestaat uit bevlogen en deskundige medewerkers, die uw bezoek omtoveren tot een ware beleving. Zien wij u snel?

Zien, voelen, ervaren

Een auto kopen is geen dagelijkse bezigheid en daarom laat Severs Breeman u in de vooruitstrevende showrooms de merken BMW & MINI niet alleen zien, maar ook voelen en ervaren. We schenken een verse kop koffie voor u in, nemen uitgebreid de tijd om u te leren kennen en bespreken uw wensen en behoeften. Severs Breeman is een eerlijke en betrouwbare BMW & MINI dealer die u altijd een passend advies geeft.

Severs  Breeman is een familiebedrijf met een hecht team dat gepassioneerd en betrokken te werk gaat. Service staat bij ons voorop en we zijn altijd eerlijk en oprecht naar onze klant toe. Al sinds 1908 zijn wij officieel BMW & MINI dealer en door de jarenlange ervaring weten we alles over BMW & MINI en wat deze mooie automerken u te bieden hebben. Severs Breeman is uw dealer voor een nieuwe of een gebruikte BMW of MINI en alle auto’s zijn uitgebreid nagekeken en van de beste kwaliteit.

Jarenlang genieten

Heeft u een auto uitgekozen, getest en gekocht? Dan begint het echte werk voor Severs Breeman pas. Wij willen namelijk dat u jarenlang kunt genieten van uw auto en daar zijn wij verantwoordelijk voor. Van onderhoud tot pechhulp en andere zaken, de servicemedewerkers van Severs Breeman staan altijd voor u en uw BMW of MINI klaar!

Severs Breeman ligt in Het Groene Hart en in de regio Rotterdam en heeft vijf vestigingen. In Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden. Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt die u kan helpen bij vragen, onderhoud, reparatie of schade!

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen