• 4,6/5 sterren voor onze service
  • 779 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Leasen en financieren
BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Voor 24 uurs service bij pech onderweg belt u 0800 0357

Merken

Severs Breeman BMW & MINI is officieel dealer van BMW en MINI. In onze showrooms in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden vindt u een uitgebreid aanbod nieuwe en gebruikte BMW’s en MINI’s.

BMW

BMW

BMW is al jarenlang succesvol en dat komt doordat alle modellen altijd modern, mooi en aantrekkelijk blijven. Het merk BMW is vooruitstrevend, innovatief in techniek en heeft een mooi, tijdloos design. Uitgekeken op deze auto raakt u nooit en het is telkens weer een fantastische beleving om in een BMW te mogen rijden. Zelfs er naartoe lopen zorgt al voor een glimlach op uw gezicht en een gevoel van trots en euforie. BMW maakt emotie los en geeft een gevoel van luxe en vrijheid. Een BMW is snel, sportief en gemaakt volgens de laatste technieken en van de allerbeste kwaliteit. Een BMW is veilig, betrouwbaar en heeft geweldige rijeigenschappen, waardoor u in elke situatie en onder alle omstandigheden op de auto kunt vertrouwen. Bent u een BMW rijder?

Bekijk het aanbod Meer informatie

MINI

MINI

In 1959 ontwierp Sir Alec Issigonis de allereerste MINI. De auto was geschikt voor 4 personen, zuinig, compact en goedkoop. Vanaf het moment dat de eerste MINI’s de weg op gingen, zijn ze niet meer uit het straatbeeld verdwenen. Het opvallende design is met de jaren meegegroeid, maar wel altijd herkenbaar gebleven.

MINI staat voor duurzaamheid in zowel verbruik en CO2-uitstoot als in productie en bedrijfsvoering. Door gebruik van innovatieve technologie en efficiënte productieprocessen zorgt MINI ervoor dat met minimale middelen, maximale resultaten behaald worden op het gebied van performance, fabricage en rijplezier. Elke MINI is uitgerust met handige veiligheidssystemen die ervoor zorgen dat wanneer er iets misgaat, de gevolgen beperkt blijven voor alle inzittenden en medeweggebruikers. Daarnaast bezitten de auto’s de laatste technische snufjes, zoals MINI CONNECTED, waarmee je al je apparaten aan kunt sluiten, een grootlicht assistent, slimme motorkap en meer!

Bekijk het aanbod Meer informatie

Hybride & elektrisch rijden

Hybride & elektrisch rijden

Fossiele brandstoffen worden schaarser en daarmee is rijden op fossiele brandstoffen in de toekomst niet meer mogelijk. Daarom hebben BMW en MINI auto’s ontwikkeld die zijn uitgerust met efficiënte verbrandingsmotoren, plug-in hybride technieken en elektrische aandrijving.

Bekijk het aanbod hybride en elektrisch rijden Meer informatie over hybride en elektrisch rijden