BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 798 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman Rally

In mei organiseren wij een toer over de Zuid-Hollandse en Zeeuwse eilanden. Ons land biedt prachtige Hollandse landschappen: in deze toer zullen wij u vele mooie en onbekende plekken laten zien.

Lees verder

Severs Breeman 4×4 Experience en RIB varen

In de zomer van 2023 nemen wij u mee naar het eiland van Maurik 19 Outdoor Resort. De ideale locatie voor een echte adrenaline-experience. Maak kennis met de kracht van onze SUV’s met vierwielaandrijving op een offroad parcours en voel de wind langs je heen razen tijdens een vaartocht in een RIB Powerboat.

Lees verder

Severs Breeman Luxemburgreis

Gaat u met ons mee op Roadtrip naar het prachtige Luxemburg? Van vrijdag 9 september tot zaterdag 10 september 2022 organiseren wij een onvergetelijke roadtrip door Luxemburg. In dit prachtige land met zijn mooie wegen is het geweldig rijden.

Lees verder

Severs Breeman Drift Event

In april/mei toveren wij het RDW testcentrum in Lelystad om tot het Severs Breeman Drift Terrein, de uitgelezen plek om het driften onder de knie te krijgen.

Lees verder

Severs Breeman Golf Event

Om het jaar organiseren wij het Severs Breeman kwalificatie toernooi van de BMW Golf Cup. Nog geen ervaren golfer? Wij organiseren ook een golfexperience zodat u de beginselen van het golfen onder de knie krijgt.

Lees verder

Severs Breeman IJsrijden

Bent u een echte sneeuw- en ijsliefhebber en gaat uw hart sneller kloppen van avontuurlijke ritjes in uw BMW? Dan is dit dé ‘Once in a Lifetime’ experience voor u! Samen met onze partner driftsport.nl organiseren wij een onvergetelijke trip naar Noorwegen. Een reis tussen de indrukwekkende besneeuwde landschappen, sprookjesachtige wegen en uitzichten en veel ijs- en rijplezier met BMW’s. Wij nemen u graag mee op deze bijzondere reis om dit avontuur in het prachtige Noorwegen te beleven.

Lees verder

Een fotoshoot van uw eigen BMW of MINI

Bent u ook zo trots op uw BMW of MINI en heeft u altijd al uw eigen auto willen laten fotograferen door een professionele fotograaf? Dan hebben wij goed nieuws! Onze fotografen Alain en Danny geven u de mogelijkheid om mooie beelden te laten maken van uw auto. Samen met u kijken we wat een mooie locatie bij u in de buurt is of kiezen we een van onze eigen locaties. U kunt met de fotograaf mee, maar u kunt ook uw auto bij ons achterlaten.

Lees verder

Thuiswedstrijden HC Rotterdam

Bent u een hockeyliefhebber of lijkt het u leuk om een keer een wedstrijd HC Rotterdam Heren 1 of Dames 1 bij te wonen? Laat het ons weten en wie weet zit u binnenkort in het stadion!

Lees verder

Thuiswedstrijden Feyenoord en Sparta

Bent u een voetballiefhebber of lijkt het u leuk om een keer een wedstrijd van één van deze Rotterdamse teams bij te wonen? Laat het ons weten aan de hand van onderstaande buttons en wie weet zit u binnenkort weer in het stadion!

Lees verder

Dynamic Driver Training

Haalt u al het uiterste uit uw BMW of MINI? Met de Dynamic Driver Training brengen wij u meer gevoel bij met uw eigen auto en een verhoogde rijvaardigheid.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen