BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • Klanten beoordelen ons met een 9/10
 • 818 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

SB Lease

Beschikt u of uw werkgever over een wagenpark? En is er behoefte aan ondersteuning, beheer of informatie rondom (zakelijke) mobiliteit? Dan bent u bij Severs Breeman aan het juiste adres. Onder het label SB Lease specialiseren wij ons in het beheren van en adviseren over mobiliteit voor ondernemingen in de breedste zin van het woord. Zo nemen wij graag het wagenparkbeheer van u over en begeleiden wij u of uw medewerkers bij de keuze en inkoop van mobiliteit. Dit doen wij uiteraard merkonafhankelijk, dus niet alleen voor BMW en MINI. Onze specialisten maken graag een afspraak met u om het te hebben over mobiliteit en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, bussen, tijdelijke contracten of deelauto’s, SB Lease staat voor u klaar. Wij adviseren u bij het samenstellen van een wagenpark, voeren een wagenparkscan uit en zijn uw kennispartner op elk gebied van (zakelijke) mobiliteit.

Contact SB Lease

Lease de BMW i4 tijdelijk éxtra voordelig

Wilt u de BMW i4 zakelijk leasen? Wij bieden u tijdelijk een onweerstaanbaar actietarief aan! Vanaf € 680,- per maand excl. BTW rijdt u in een BMW i4. Dit tarief is inclusief poliskosten, rente, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud, afschrijving, zomerbanden, schadeverzekering inzittenden, hulpverlening, vervangend vervoer en wettelijke aansprakelijkheid.

Looptijd: 60 maanden
Kilometers: 10.000

Contact opnemen

Lease de BMW iX3 tijdelijk éxtra voordelig

Via SB Lease bent u nu wel héél voordelig uit als u een BMW iX3 zakelijk wilt leasen. Vanaf € 750,- per maand excl. BTW rijdt u in een BMW iX3 Executive. Dit tarief is inclusief poliskosten, rente, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud, afschrijving, zomerbanden, schadeverzekering inzittenden, hulpverlening, vervangend vervoer en wettelijke aansprakelijkheid.

Looptijd: 60 maanden
Kilometers per jaar: 10.000

Contact opnemen

Lease de BMW iX1 tijdelijk éxtra voordelig

Wilt u de BMW iX1 zakelijk leasen? Via SB Lease bieden wij u tijdelijk een aantrekkelijk tarief aan. Vanaf € 599,- per maand excl. BTW rijdt u in een BMW iX1. Dit tarief is inclusief poliskosten, rente, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud, afschrijving, zomerbanden, schadeverzekering inzittenden, hulpverlening, vervangend vervoer en wettelijke aansprakelijkheid.

Looptijd: 60 maanden
Kilometers per jaar: 10.000

Contact opnemen

Lease de BMW iX tijdelijk éxtra voordelig

U kunt de BMW iX nu extra voordelig zakelijk leasen via SB Lease. Wij bieden u een aantrekkelijk tarief vanaf € 870,- per maand excl. BTW een BMW iX rijden. Dit tarief is inclusief poliskosten, rente, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud, afschrijving, zomerbanden, schadeverzekering inzittenden, hulpverlening, vervangend vervoer en wettelijke aansprakelijkheid.

Looptijd: 60 maanden
Kilometers per jaar: 10.000

Contact opnemen

Lease de MINI Cooper E nu éxtra voordelig

Lease de MINI Cooper E nu zakelijk tegen een aantrekkelijk actietarief. Via SB Lease rijdt u vanaf € 489,- per maand excl. BTW in een MINI Cooper E! Dit tarief is inclusief poliskosten, rente, motorrijtuigenbelasting, reparatie en onderhoud, afschrijving, zomerbanden, schadeverzekering inzittenden, hulpverlening, vervangend vervoer en wettelijke aansprakelijkheid.

Looptijd: 60 maanden
Kilometers: 10.000

Contact opnemen

Diensten SB Lease

Voor onderstaande vormen van leasing vindt SB Lease het merk en type auto dat het beste bij u (of uw wagenpark) past:

Operational Lease

Operational Lease is een populaire leasevorm onder grote bedrijven en MKB ondernemers. Met deze vorm van leasen betaalt u een vast bedrag per maand en hierin zitten alle kosten voor de auto verwerkt, exclusief brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij, waar u de auto dus eigenlijk van ‘huurt’.

Financial Lease

Financial Lease is een leasevorm die vergelijkbaar is met een banklening. U koopt een nieuwe of jong gebruikte auto en betaalt het bedrag in termijnen terug aan de leasemaatschappij. In het leasecontract spreekt u af wat de kosten per maand zullen zijn. U hoeft dus niet direct een grote investering te doen, waardoor dit interessant is voor ZZP’ers en startende ondernemers.

Private Lease

Met Private Lease rijdt u zorgeloos, tegen een vast maandbedrag, in een gloednieuwe auto. U bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Ook stelt u de auto naar eigen wens samen. Alle kosten voor zijn inbegrepen in het maandbedrag, exclusief de brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij, maar kan optioneel overgenomen worden aan het eind van het leasecontract.

Occasion Lease

Heeft u een jong gebruikte occasion op het oog? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Severs Breeman Lease biedt u scherpe leasetarieven aan van alle automerken. Hierdoor rijdt u altijd in een auto die bij u past, tegen een aantrekkelijk leaseaanbod.

De beloften van SB Lease:

 • Merkonafhankelijk
 • Scherpe tarieven
 • Beste service
 • Beste contractuele condities
 • Persoonlijk contact
 • Pechhulp: 24/7, wereldwijd
 • 100% klanttevredenheid

Wagenparkscan

Uw wagenpark is een kostbaar, maar essentieel onderdeel van uw organisatie. Steeds meer mensen gaan weer naar kantoor, waardoor er wellicht vraagstukken ontstaan rondom uw wagenpark:

 • Wat zijn de mogelijkheden rondom mobiliteitsbudgetten?
 • Denkt u na over hoe u uw wagenpark flexibeler in kan richten?
 • Kunt u besparen op uw wagenpark?
 • Is het mogelijk om uw wagenpark te verduurzamen?

Middels een wagenparkscan geven wij antwoord op deze vragen, want leasen kan niet alleen anders, maar vooral ook beter. Bent u benieuwd wat SB Lease voor u(w bedrijf) kan betekenen als het gaat om kosten besparen op uw wagenpark, elektrificatie, mobiliteitsbudgetten en verduurzaming? Neem dan contact op met ons via onderstaande button. Wij plannen graag vrijblijvend een afspraak in om middels een wagenparkscan te kijken naar de mogelijkheden rondom uw wagenpark.

Meet the team

Persoonlijk contact en service op maat staan hoog in het vaandel bij SB Lease. Of het nu om een heel wagenpark gaat of om een private leaseauto: wij vinden altijd de beste deal voor u. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder! Bent u al klant van ons? Dan staan onze Local Heroes u graag te woord als het gaat om zakelijke mobiliteit.

SB Lease
E-mail: sb-lease@seversbreeman.nl
Telefoon: 06 82 06 60 38

Local Heroes
Meer informatie over onze Local Heroes vindt u hier.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen