BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
 • Klanten beoordelen ons met een 9/10
 • 816 BMW's en MINI's op voorraad
 • Erkende BMW en MINI garantie
 • Persoonlijk contact
 • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman Lease

Beschikt u of uw werkgever over een wagenpark? En is er behoefte aan ondersteuning, beheer of informatie rondom (zakelijke) mobiliteit? Dan bent u bij Severs Breeman aan het juiste adres. Onder het label Severs Breeman Lease specialiseren wij ons in het beheren en adviseren van mobiliteit voor ondernemingen in de breedste zin van het woord. Zo nemen wij graag het wagenparkbeheer van u over en begeleiden wij u of uw medewerkers bij de keuze en inkoop van mobiliteit. Dit doen wij uiteraard merkonafhankelijk, dus niet alleen voor BMW en MINI. Onze specialisten maken graag een afspraak met u om het te hebben over mobiliteit en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, bussen, tijdelijke contracten of deelauto’s, Severs Breeman Lease staat voor u klaar. Wij adviseren u bij het samenstellen van een wagenpark, voeren een wagenparkscan uit en zijn uw kennispartner op elk gebied van (zakelijke) mobiliteit.

Wagenparkscan

Uw wagenpark is een kostbaar, maar essentieel onderdeel van uw organisatie. Steeds meer mensen gaan weer naar kantoor, waardoor er wellicht vraagstukken ontstaan rondom uw wagenpark:

 • Wat zijn de mogelijkheden rondom mobiliteitsbudgetten?
 • Denkt u na over hoe u uw wagenpark flexibeler in kan richten?
 • Kunt u besparen op uw wagenpark?
 • Is het mogelijk om uw wagenpark te verduurzamen?

Middels een wagenparkscan geven wij antwoord op deze vragen, want leasen kan niet alleen anders, maar vooral ook beter. Bent u benieuwd wat Severs Breeman Lease voor u(w bedrijf) kan betekenen als het gaat om kosten besparen op uw wagenpark, elektrificatie, mobiliteitsbudgetten en verduurzaming? Neem dan contact op met ons via onderstaande button. Wij plannen graag vrijblijvend een afspraak in om middels een wagenparkscan te kijken naar de mogelijkheden rondom uw wagenpark.

Voor onderstaande vormen van leasing vindt Severs Breeman Lease het merk en type auto dat het beste bij u (of uw wagenpark) past:

Operational Lease

Operational Lease is een populaire leasevorm onder grote bedrijven en MKB ondernemers. Met deze vorm van leasen betaalt u een vast bedrag per maand en hierin zitten alle kosten voor de auto verwerkt, exclusief brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij, waar u de auto dus eigenlijk van ‘huurt’.

Financial Lease

Financial Lease is een leasevorm die vergelijkbaar is met een banklening. U koopt een nieuwe of jong gebruikte auto en betaalt het bedrag in termijnen terug aan de leasemaatschappij. In het leasecontract spreekt u af wat de kosten per maand zullen zijn. U hoeft dus niet direct een grote investering te doen, waardoor dit interessant is voor ZZP’ers en startende ondernemers.

Private Lease

Met Private Lease rijdt u zorgeloos, tegen een vast maandbedrag, in een gloednieuwe auto. U bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Ook stelt u de auto naar eigen wens samen. Alle kosten voor zijn inbegrepen in het maandbedrag, exclusief de brandstof. De leaseauto is eigendom van de leasemaatschappij, maar kan optioneel overgenomen worden aan het eind van het leasecontract.

Occasion Lease

Heeft u een jong gebruikte occasion op het oog? Ook dan bent u hier aan het juiste adres. Severs Breeman Lease biedt u scherpe leasetarieven aan van alle automerken. Hierdoor rijdt u altijd in een auto die bij u past, tegen een aantrekkelijk leaseaanbod.

De beloftes van Severs Breeman Lease:

 • Merkonafhankelijk
 • Scherpe tarieven
 • Beste service
 • Beste contractuele condities
 • Persoonlijk contact
 • Pechhulp: 24/7, wereldwijd
 • 100% klanttevredenheid

Meet the team

Persoonlijk contact en service op maat staan hoog in het vaandel bij Severs Breeman Lease. Of het nu om een heel wagenpark gaat of om een private leaseauto: wij vinden altijd de beste deal voor u. Neem gerust contact op met ons. Wij helpen u graag verder! Bent u al klant van ons? Dan staan onze Local Heroes u graag te woord als het gaat om zakelijke mobiliteit.

Severs Breeman Lease
Neem contact op via onderstaande button.

Local Heroes
Meer informatie over onze Local Heroes vindt u hier.

Contact opnemen
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen