BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 831 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Service en Onderhoud

Werkplaatsafspraak maken

Bij BMW & MINI maken we niet alleen kwalitatief hoogwaardige auto’s, we leveren ook altijd de beste service. Of het nu gaat om onderhoud, een APK of nieuwe banden; onze ervaren BMW & MINI monteurs kennen uw auto door en door. Met innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houden wij uw auto in topconditie. Plan gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in onze online planner!

Werkplaatsafspraak maken

APK

Ook voor uw Algemene Periodieke Keuring (APK) bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de APK krijgt u een herinnering van de overheid, omdat deze keuring niet behoort tot het voorgeschreven onderhoud: de APK is wettelijk verplicht. Wij doen alles wat nodig is voor de verkeersveiligheid. Mocht er iets meer nodig zijn, dan krijg u een heldere prijsopgave vooraf. Afspraak is afspraak.

Ons tarief is inclusief btw en afmeldkosten en bedraagt € 45,25. Een APK is in combinatie met een grote onderhoudsbeurt gratis. De APK duurt ongeveer één uur.

Meer informatie Werkplaatsafspraak maken

Wielsets en banden

Veel automobilisten weten niet wanneer ze moeten overstappen van zomer- naar winterbanden en andersom. Ook weten veel automobilisten niet dat het gevaarlijk is om het hele jaar door te rijden op dezelfde banden. Waarom dit zo is en wanneer u het beste even langs kunt komen voor een bandenwissel leggen we graag aan u uit.

Een bandenwissel van een complete set incl. opslag kost € 141,- per half jaar
Een bandenwissel van losse banden incl. opslag kost € 178,- per half jaar
Alleen opslag van banden kost € 41,75 per half jaar

Meer informatie

Schade & pech

Alle mogelijkheden onder één dak. Eén telefoontje is voldoende. Dan zorgen wij voor alles wat nodig is, van een vervangende BMW, de afwikkeling met uw verzekeraar tot vakkundig herstel. Voor iedereen met een BMW ouder dan 5 jaar is het mogelijk onbezorgd te blijven rijden met BMW Verlengde Pechhulp, totdat uw BMW 20 jaar oud is. Plant u voor 31 december 2024 een APK of werkplaatsafspraak? Dan bent u voor slechts € 35,- weer 12 maanden verzekerd van hulp bij pech onderweg in heel Europa (in plaats van € 89,-).

Schadeherstel Pechhulp

Service Inclusive (Plus)

U wilt toch ook altijd in een perfect onderhouden BMW of MINI rijden? Met BMW/MINI Service Inclusive koopt u voor een aantrekkelijke en vaste prijs in één keer een pakket met daarin al het voorgeschreven onderhoud. Ook kunt u gebruik maken van Service Inclusive Plus, daarmee koopt u ook de vervanging van slijtagedelen in één keer af. U bent op deze manier veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart moet betalen. De enige voorwaarde is dat u voor de eerste onderhoudsbeurt het Service Inclusive Onderhoudscontract inkoopt. Deze is overdraagbaar aan de volgende eigenaar van de auto. BMW/MINI Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

Meer informatie

Swisstec Paintprotection

Swisstec Paintprotection is een veelgebruikte onderhoudswijze binnen de autobranche. Van GlassCoatings tot cabriokap protectie: bij Severs Breeman bent u aan het juiste adres als het gaat om het onderhouden van uw auto. De structuur van de Swisstec GlassCoating is zo gesloten dat vuil, vet en andere vervuilingen zich niet goed kunnen hechten aan het oppervlak. Het oppervlak wordt zelfreinigend. Doordat er maar weinig kan intrekken in de poriën van de laklaag, maakt het de lak uiterst slijtvast. De coating is zo sterk dat deze bestand is tegen UV-straling, zure regen, agressieve schoonmaakmiddelen, olie, dierlijke uitwerpselen en boomsappen. Het biedt tevens goede bescherming tegen krasvorming en het geeft de lak de ultieme glansgraad met meer diepte, reflectie en flair.

Offerte aanvragen

Alarmkeuring

Het alarmsysteem van uw BMW of MINI dient periodiek gecontroleerd te worden. Wanneer u dit niet doet, verliest uw alarmsysteem het certificaat en voldoet deze niet meer aan de eisen die de verzekering stelt aan het alarmsysteem. Met een geldig certificaat bent u verzekerd. De periodieke keuring houdt in dat uw alarmsystemen vanaf het derde jaar, jaarlijks gekeurd moeten worden. Wij adviseren u deze keuring gelijktijdig met een APK of ander onderhoud uit te laten voeren.

Alarmklasse 3 keuring: € 35,-
Alarmklasse 5 keuring: € 58,-

Werkplaatsafspraak maken

Top Cover Verzekering

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de Top Cover verzekering is uw nieuwe of gebruikte BMW of MINI optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel bij schade.

Meer informatie

(Verlengde) Garantie

Bij Severs Breeman profiteert u bij de aanschaf van een BMW of MINI van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en indien nodig van uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten. Dit geldt zowel voor nieuwe BMW’s en MINI’s als voor gebruikte BMW’s en MINI’s. Zo geniet u altijd van onbeperkt en gegarandeerd rijplezier. Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW & MINI, heeft u de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar in totaal 4 of 5 jaar. De dekking van BMW/MINI Service Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie. De einde garantie controle is gratis.

Meer informatie
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen