BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 706 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 91 jaar erkend BMW & MINI dealer

Service

Service

Werkplaatsafspraak maken

Bij BMW & MINI maken we niet alleen kwalitatief hoogwaardige auto’s, we leveren ook altijd de beste service. Of het nu gaat om onderhoud, een APK of nieuwe banden; onze ervaren BMW & MINI monteurs kennen uw auto door en door. Met innovatieve diagnose- en programmeringstechnologieën houden wij uw auto in topconditie. Plan gemakkelijk en snel uw werkplaatsafspraak in onze online planner!

Werkplaatsafspraak maken

Schade & pech

Alle mogelijkheden onder één dak. Eén telefoontje is voldoende. Dan zorgen wij voor alles wat nodig is, van een vervangende BMW, de afwikkeling met uw verzekeraar tot vakkundig herstel.

Schadeherstel Pechhulp

Banden

Veel automobilisten weten niet wanneer ze moeten overstappen van zomer- naar winterbanden en andersom. Ook weten veel automobilisten niet dat het gevaarlijk is om het hele jaar door te rijden op dezelfde banden. Waarom dit zo is en wanneer u het beste even langs kunt komen voor een bandenwissel leggen we graag aan u uit.

Meer informatie

Service Inclusive (Plus)

U wilt toch ook altijd in een perfect onderhouden BMW of MINI rijden? Met Service Inclusive koopt u voor een aantrekkelijke en vaste prijs in één keer een pakket met daarin al het voorgeschreven onderhoud. Ook kunt u gebruik maken van Service Inclusive Plus, daarmee koopt u ook de vervanging van slijtagedelen in één keer af. U bent op deze manier veel voordeliger uit dan wanneer u voor elk werkplaatsbezoek apart moet betalen. De enige voorwaarde is dat u voor de eerste onderhoudsbeurt het Service Inclusive Onderhoudscontract inkoopt. Deze is overdraagbaar aan de volgende eigenaar van de auto. Service Inclusive is beschikbaar voor alle modellen.

Meer informatie

Top Cover Verzekering

Bij een exclusieve auto hoort een exclusieve verzekering. Met de Top Cover verzekering is uw nieuwe of gebruikte BMW of MINI optimaal verzekerd tegen schade en diefstal. U profiteert van verschillende voordelen, waaronder een veelomvattende dekking, een scherpe premie en herstel bij schade.

Meer informatie

(Verlengde) Garantie

Bij Severs Breeman profiteert u bij de aanschaf van een BMW of MINI van de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid en indien nodig van uitgebreide dekking voor onverwachte reparatiekosten. Dit geldt zowel voor nieuwe BMW’s & nieuwe MINI’s als voor BMW Premium Selection auto’s. Zo geniet u altijd van onbeperkt en gegarandeerd rijplezier. Naast de standaard 3 jaar garantie van BMW & MINI, heeft u ook de mogelijkheid om uw garantie te verlengen naar in totaal 4 of met 5 jaar. De dekking van Verlengde Garantie is gelijk aan de eerste 3 jaar standaard garantie.

Meer informatie
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen