BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 797 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Over Severs Breeman

Centraal in het Groene Hart en de Regio Rotterdam

Severs Breeman heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden. Hiermee zijn wij ruim vertegenwoordigd in regio Rotterdam en het Groene Hart.  Zo is er altijd een dealer bij u in de buurt die u kan helpen bij vragen, onderhoud, reparatie of schade! Ook organiseert Severs Breeman regelmatig evenementen en bent u bij ons altijd op de hoogte van het laatste BMW & MINI nieuws.

De Severs Breeman Belofte

Bij Severs Breeman doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen.

Met iedere klant hebben wij persoonlijk en direct contact en in onze communicatie zijn wij eerlijk en transparant. Wij willen ervoor zorgen dat u zich thuis en op uw gemak voelt, zodat u al uw vragen durft te stellen en wij samen uw droomauto kunnen vinden. Nee bestaat niet, wij bedenken namelijk altijd een passende oplossing.

Meer informatie

Wij vinden de auto van uw dromen

De zoekservice van Severs Breeman

U bent op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW of MINI en heeft uw wensen en behoeften in kaart gebracht. Maar, welk model sluit het beste aan op deze wensen en behoeften? De specialisten van Severs Breeman helpen u graag! Wij weten alles van BMW en MINI en de diverse uitvoeringen en mogelijkheden.

Wij vinden uw droomauto. Hoe dan ook!

Meer informatie

Events

Severs Breeman organiseert regelmatig evenementen zoals het Drift Event, diverse autoreizen, golf dagen en MINI Rally’s. Ontdek de geweldige evenementen van Severs Breeman!

Meer informatie
BMW & MINI

Nieuws

Bij Severs Breeman blijft u op de hoogte van het laatste BMW & MINI nieuws. Van de nieuwste ontwikkelingen en prijzen over nieuwe BMW & MINI modellen tot de laatste updates over Severs Breeman.

Meer informatie
Coronamaatregelen

Contact

Centraal in het Groene Hart en Regio Rotterdam

Severs Breeman heeft vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden. Hiermee zijn wij ruim vertegenwoordigd in het Groene Hart en de regio Rotterdam.

Onze toegewijde werknemers staan voor u klaar om te zorgen dat uw BMW niets tekort komt en uw mobiliteit daarmee ook niet. Heeft u een vraag? Of een opmerking? Maak dan gebruik van onze chatfunctie en spreek direct met een van onze werknemers. Een mail sturen is natuurlijk ook geen probleem, dan kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Meer informatie

 

Vacatures

Werken in een hecht familiebedrijf waar samenwerking en klantvriendelijkheid voorop staan, dat is werken bij Severs Breeman. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk uniek: hun talenten en ervaring voegen extra waarde toe aan de manier waarop onze klanten hun BMW en MINI ervaren.

Meer informatie

 

Het team van Severs Breeman

Severs Breeman is een familiebedrijf met een hecht team dat gepassioneerd en betrokken te werk gaat. Service staat bij ons voorop en we zijn altijd eerlijk en oprecht naar onze klant toe!

Maak kennis met ons team
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen