BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 798 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman BMW

BMW

BMW is al jarenlang succesvol en dat komt doordat alle modellen altijd modern, mooi en aantrekkelijk blijven. Het merk BMW is vooruitstrevend, innovatief in techniek en heeft een mooi, tijdloos design. Uitgekeken op deze auto raakt u nooit en het is telkens weer een fantastische beleving om in een BMW te mogen rijden. Zelfs er naartoe lopen zorgt al voor een glimlach op uw gezicht en een gevoel van trots en euforie. BMW maakt emotie los en geeft een gevoel van luxe en vrijheid. Een BMW is snel, sportief en gemaakt volgens de laatste technieken en van de allerbeste kwaliteit. Een BMW is veilig, betrouwbaar en heeft geweldige rijeigenschappen, waardoor u in elke situatie en onder alle omstandigheden op de auto kunt vertrouwen. Bent u een BMW rijder?

Aanbod BMW    Meer informatie

BMW i

Fossiele brandstoffen worden schaarser en daarmee is rijden op fossiele brandstoffen in de toekomst niet meer mogelijk. Daarom heeft BMW auto’s ontwikkeld die zijn uitgerust met efficiënte verbrandingsmotoren, plug-in hybride technieken en elektrische aandrijving: de BMW i.

Aanbod BMW i    Meer informatie

BMW M

De M, een betrouwbaar herkenningsteken van echte sportauto’s, wordt ook wel de krachtigste letter ter wereld genoemd. De actuele BMW M modellen zetten deze traditie voort. BMW M wil auto’s creëren met de autosport als passie, rijplezier als missie en perfectie als ambitie. Alle M modellen zijn ‘geboren’ op het circuit en voelen zich thuis op alle wegen. De exclusief uitgevoerde auto’s voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van wendbaarheid, dynamiek en vermogen en krachtige motoren worden gecombineerd met expressief design en hoge functionaliteit, waardoor u voelt met hoeveel passie elke auto wordt gebouwd. De BMW M Performance modellen hebben een fantastisch sportief karakter en dynamiek, comfort en praktische eigenschappen worden mooi gecombineerd.

Aanbod BMW M Ontdek de nieuwe BMW M3 en M4 Ontdek de nieuwe BMW M5 CS

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen