BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 833 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Leasen & financieren

Leasen en Financieren

Leasen is een overeenkomst tussen u en ons, waarin staat dat u een nieuwe BMW of MINI mag ‘lenen’ of ‘huren’ voor een bepaalde periode en een bepaalde prijs. Elke maand heeft u dezelfde, vaste kosten en weet u precies waar u aan toe bent. Onzekerheden zoals restwaarde of onderhoud kunnen worden weggenomen, want dit zit bij het leasen inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen of onverwachte kosten te staan!

Privé leasen en financieren

Bij Severs Breeman maken we onderscheid tussen twee vormen, namelijk Private Lease en Private Finance. Als u voor Private Lease kiest, is de BMW of MINI van de leasemaatschappij en dus niet uw bezit. Wanneer u voor Private Finance kiest, is de nieuwe BMW of MINI wel in uw bezit.

Meer informatie Contact opnemen

Zakelijk leasen en financieren

Zakelijk zijn er twee leasevormen te onderscheiden, namelijk Operational Lease en Financial Lease. Bij Operational Lease bent u niet de eigenaar van de BMW of MINI, maar is de leasemaatschappij de eigenaar van de auto. Bij Financial Lease leent u geld om een nieuwe BMW of MINI aan te schaffen en is de nieuwe auto in uw bezit.

Meer informatie Contact opnemen

Zakelijk advies

BMW en MINI bieden auto’s met relatief hoge restwaarden, gunstig brandstof verbruik en een lage CO2-uitstoot. Daarnaast zijn alle modellen prachtig vormgegeven en staan ze garant voor jarenlang rijplezier en de allerbeste kwaliteit. Dit maakt deze auto’s zeer aantrekkelijk voor de zakelijke markt. Sophie Verstraeten, onze zakelijk adviseur, denkt graag met u mee over de beste mobiliteitsoplossingen.

Meer informatie Contact opnemen

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen