BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 805 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Wij vinden de auto van uw dromen

De zoekservice van Severs Breeman

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte BMW of MINI? Weet u al wat u zoekt of waaraan de nieuwe auto moet voldoen? Wij helpen u graag verder met het vinden van uw droomauto! Wij weten alles van BMW en MINI, de uitvoeringen, opties en alle mogelijkheden. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk, waar wij een beroep op kunnen doen wanneer wij op zoek gaan naar uw droomauto. Bent u geïnteresseerd?

Direct een specialist spreken?

Alphen aan den Rijn
0172 422 214
Gouda
0182 513 000
Rotterdam-Noord
010 242 4000
Rotterdam-Zuid
010 485 4473
Woerden
0348 413 778

Zoeken in ons aanbod

Plaats een digitale zoekopdracht

Geef uw wensen en eisen aan in een zoekopdracht en krijg direct toegang tot het volledige aanbod van al onze vestigingen. Aangezien onze voorraad dagelijks kan wijzigen, krijgt u automatisch bericht wanneer er een nieuwe auto is die binnen uw selectiecriteria valt.

Liever persoonlijk contact?

Heeft u liever persoonlijk contact met een van onze verkopers om u te helpen bij het vinden van uw droomauto? Dan kunt u vanzelfsprekend direct contact opnemen met ons om te verifiëren wat wij voor u kunnen betekenen.

Stel uw zoekopdracht in Contact opnemen

Zoeken buiten ons aanbod

Plaats een zoekopdracht

Zit uw droomauto niet in ons eigen aanbod? Laat ons weten wat uw droomauto is en waar u naar op zoek bent. Wij gaan direct aan de slag voor u. Het kan even duren voordat wij de juiste auto gevonden hebben. Daarom houden wij u tussentijds op de hoogte van de stand van zaken. Zodra wij uw droomauto gevonden denken te hebben, nemen wij contact met u op om het voorstel persoonlijk met u door te nemen.

Auto’s importeren binnen Europa

Het is denkbaar dat wij uw droomauto niet in Nederland kunnen vinden, maar wel binnen Europa. In dat geval helpen wij u ook graag verder. Wij regelen dat de auto gecheckt en met garantie bij één van onze vestigingen op naam en kenteken komt, zodat u alleen maar hoeft in te stappen.

Stel uw zoekopdracht in
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen