BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 801 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

17 januari 2023 | Acties, MINI

MINI Service Inclusive tijdelijk € 49,95

MINI Service Inclusive was nog nooit zó aantrekkelijk! Een MINI Service Inclusive contract voor 5 jaar of 100.000 km kost in combinatie met de aanschaf van een nieuwe MINI tijdelijk slechts € 49,95! Wacht niet te lang, want deze actie loopt tot en met 31 maart 2023.

Lees verder

10 januari 2023 | Acties, BMW, MINI

Lifestyle product van de maand

BMW en MINI verzorgen in 2023 elke maand een Lifestyle Product van de Maand. Dit product varieert van kleding tot accessoires en miniaturen. In januari zijn dit de nieuwe BMW hoodies. Het gaat hierbij om twee verschillende hoodies met ieder een eigen kleur en ontwerp. In januari scoort u één van deze hoodies van € 102,- voor € 70,-!

Lees verder

1 januari 2023 | Acties, MINI

MINI Rockingham GT Edition

De MINI Rockingham GT Edition is terug van weggeweest en stoerder dan ooit! De JCW Aerodynamica kit maakt het sportieve karakter helemaal af. Je rijdt de MINI 1275 GT nu vanaf € 37.490,-.

Lees verder

1 januari 2023 | Acties, BMW, MINI

25% voordeel op rubberen vloermatten

Voor de komende maanden en het daarbij behorende natte weer is dit hét moment om uw Allweather vloermatten aan te schaffen. Deze zijn beschikbaar voor alle BMW en MINI modellen. Op alle Allweather rubbermatten ontvangt u 25% voordeel, dus wees er snel bij! Deze actie loopt tot en met 28 februari 2023.

Lees verder

28 december 2022 | Acties, BMW, MINI

Product in de Spotlight

BMW en MINI zetten in elk kwartaal van 2023 een seizoenproduct in de spotlights, die wij tegen een scherpe prijs aanbieden. Voor het eerste kwartaal van 2023 bieden wij de BMW en MINI ski- en snowboarddrager en de BMW en MINI Naturail Air Starter Kit met voordeel aan.

Lees verder

21 oktober 2022 | Acties, MINI

MINI Rooftops

Als je een MINI dak zou mogen ontwerpen, wat zou je er dan op schilderen? Dat is de vraag die MINI Nederland stelde aan vier kunstenaars met een cultureel diverse achtergrond. Het resultaat? Vier unieke MINI Rooftop stickers, die allen geïnspireerd zijn op MINI Big Love. Bestel je dit jaar een nieuwe MINI? Dan kan je kosteloos voor één van de vier stickers kiezen. Wees er snel bij, want op=op!

Lees verder

18 oktober 2022 | Acties, BMW

BMW najaarscheck

Hoe het najaar er ook uit komt te zien, u wilt natuurlijk zorgeloos blijven genieten van het rijplezier van uw BMW. Om uw BMW winterklaar te maken, kunt u bij ons terecht voor de BMW najaarscheck. Deze kost tijdelijk maar € 50,- en u ontvangt een BMW Sporttas cadeau.

Lees verder

18 oktober 2022 | Acties, MINI

MINI najaarscheck

Hoe het najaar er ook uit komt te zien, je wilt natuurlijk zorgeloos blijven genieten van het go-kart gevoel van jouw MINI. Daarom kan je bij ons terecht voor de MINI najaarscheck. Tijdens een uitgebreide controle checken onze professionals jouw MINI op 20 belangrijke punten.

Lees verder

18 oktober 2022 | Acties, BMW, MINI

10 tot 15% korting op winterwielsets van BMW en MINI

Bij Severs Breeman kunt u terecht voor originele winterwielen voor uw BMW of MINI. Tevens ontvangt u tijdelijk 10 tot 15% korting op winterwielsets van BMW en MINI.

Lees verder
MINI transportoplossingen

17 oktober 2022 | Acties, MINI

Transportoplossingen MINI

Ontdek het gemak van extra bagageruimte en profiteer tijdelijk van 50% voordeel op alle dakdragers in combinatie met een dakbox! Bekijk de transportoplossingen van MINI.

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen