BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 820 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

5 juni 2024 | Acties, MINI

MINI Madness

Wij nodigen je graag uit voor een grootse voordeelactie op onze nieuwste MINI’s uit voorraad. Profiteer van voordeel dat oploopt tot € 6.100,- en rijd direct in jouw nieuwe MINI! De actie loopt tot en met 30 juni 2024, dus wees er snel bij!

Lees verder

28 mei 2024 | Acties

Final Sprint Days

Wij nodigen u graag uit in onze showrooms voor een grootse voordeelactie op nieuwe BMW’s uit voorraad. Tijdens de Final Sprint Days profiteert u van extra korting, aantrekkelijke leasetarieven en hoge inruilprijzen.

Lees verder

29 april 2024 | Acties, BMW

Tijdelijk 10% voordeel op BMW Top Cover verzekering

Profiteer nu van deze exclusieve verzekeringsactie! U ontvangt 10% korting op de BMW Top Cover verzekering (WA + Casco premie) voor nieuwe BMW’s met een stekker (elektrisch én hybride). Deze verzekering biedt optimale zekerheid en dekking tegen schade, diefstal en andere onvoorziene gebeurtenissen. Deze actie is tijdelijk, dus wacht niet te lang!

Lees verder

29 april 2024 | Acties, BMW

Service Inclusive tijdelijk extra voordelig bij een BMW 5 Serie

Een BMW Service Inclusive contract voor 5 jaar of 100.000 km kost in combinatie met de aanschaf van een nieuwe BMW 5 Serie (benzine of hybride) uit voorraad tijdelijk € 999,- in plaats van € 1.755,-! Wacht niet te lang, want deze actie loopt tot en met 30 juni 2024.

Lees verder

21 april 2024 | Acties, BMW

Financieringsaanbod elektrische BMW modellen

Wilt u een elektrische BMW aanschaffen middels Financial Lease of Private Finance? Dan hebben wij tijdelijk aantrekkelijke financieringsrentes voor u!

Lees verder

8 april 2024 | Acties, BMW

BMW fietsdrager Pro 2.0 tijdelijk € 549,-

Met de BMW fietsdrager Pro 2.0 neemt u uw (elektrische) fiets gemakkelijk overal mee naartoe. Schaft u nu een BMW fietsdrager Pro 2.0 aan? Dan profiteert u van het actietarief van € 549,-. Wacht niet te lang, want op=op!

Lees verder

5 april 2024 | Acties, MINI

Jouw MINI flexibel leasen

MINI Flex Lease is gewijzigd. Je kunt nu kiezen voor MINI Flex Premium, waarbij je na 18 maanden de mogelijkheid krijgt om kosteloos over te stappen naar een nieuwe MINI. Ook kun je zonder opgaaf van reden na 18 maanden het contract opzeggen en jouw MINI inleveren.* Dit aanbod geldt voor de nieuwe elektrische MINI Cooper en MINI Countryman en is in combinatie met Private Lease én Operational Lease op basis van 48 maanden.

Lees verder

5 april 2024 | Acties, BMW

Lease uw BMW extra flexibel

BMW Flex Lease is gewijzigd naar BMW Flex Premium. Hierbij kunt u kiezen om na 18 maanden kosteloos over te stappen naar een nieuwe BMW. Ook kunt u zonder opgaaf van reden uw contract opzeggen en uw BMW inleveren.* Dit aanbod geldt voor nieuwe auto’s en is in combinatie met Private Lease én Operational Lease op basis van 48 maanden.

Lees verder

2 april 2024 | Acties, MINI

Subsidie elektrische MINI’s

Profiteer nu van het tijdelijke introductieaanbod voor geselecteerde MINI’s uit voorraad, die in prijs zijn verlaagd, bij Severs Breeman. Onze collega’s vertellen jou hier graag meer over! Rijd jij voor 30 juni in jouw nieuwe MINI Cooper E of MINI Countryman E? Dan profiteer je nog van de subsidieregeling. Zo geniet je van elektrisch rijplezier vanaf € 438,-* per maand in de MINI Cooper E en vanaf € 638,- per maand* in de MINI Countryman E!

Lees verder

1 april 2024 | Acties, MINI

Tijdelijk financieringsaanbod MINI

Het rijden in een nieuwe MINI wordt nu nog aantrekkelijker. Bekijk het extra scherpe aanbod van MINI Financial Services hieronder en ontdek de mogelijkheden. Wees er snel bij, want deze actie loopt tot en met 30 juni 2024!

Lees verder
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen