BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Tijdelijk financieringsaanbod voor jouw MINI

Het rijden in een nieuwe MINI wordt nu nog aantrekkelijker. Bekijk het extra scherpe aanbod van MINI Financial Services hieronder en ontdek de mogelijkheden.

Alle nieuwe MINI’s tegen slechts 4,99%* rente

Tijdelijk financier je alle nieuw te bestellen MINI’s en nieuwe MINI’s uit voorraad tegen slechts 4,99%* rente met MINI Financial Lease / MINI Private Finance in combinatie met een MINI Top Cover verzekering. De MINI’s uit voorraad zijn direct beschikbaar, dus zo geniet je snel van het echte MINI Go-Kart gevoel. Kies jouw model en vraag een offerte aan.

Kies jouw nieuwe MINI

*Nieuwe MINI financieren: De rente van 4,99% is enkel geldig in combinatie met een MINI Top Cover verzekering (WA + Volledig Casco) en geldt bij de aanschaf van een nieuwe MINI. Zonder verzekering is de rente 5,49%. Geldig voor zowel privé als zakelijke financieringen. Deze actie is geldig tot en met 30 juni 2024.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een MINI Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 30 juni 2024 of zolang de voorraad strekt. Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract. MINI Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services Nederland B.V.

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen