BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 819 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Een persoonlijke, bewuste en duurzame attentie

Ons aflevergeschenk is een persoonlijke, bewuste en duurzame attentie die hopelijk bijdraagt aan een goede Severs Breeman beleving. Aangezien er veel bewuste keuzes en duurzame gedachten achter verschuild liggen, vinden wij het belangrijk om u hierin mee te nemen. Waarom dit doosje, welk goed doel steunen wij hiermee en waar staan de icoontjes op het doosje voor? Op deze pagina vindt u meer informatie over de inhoud en verpakking van dit geschenk. 

Paperwise

Wij geven niet zomaar een doosje met Truffels. Dit begint al bij het kiezen van het papier waarvan de doosjes zijn gemaakt. Paperwise gelooft erin dat de natuur geen afval kent. Zij sluiten de kringloop door landbouwafval een tweede leven te geven in de vorm van milieuvriendelijk en sociaal verantwoord papier en karton. Hiermee helpen ze werknemers te verduurzamen met duurzaam drukwerk, milieuvriendelijke verpakkingen en eco verantwoorde kantoorbenodigdheden. De milieu impact van PaperWise ligt 47% lager dan van papier dat afkomstig is van bomen en 29% lager dan gerecycled papier. Met de keuze voor Paperwise papier maken wij de wereld samen een stukje mooier.  

Het design

Dan het design. Wij zijn trots op het feit dat wij inmiddels een enorme regio vertegenwoordigen. Officieel BMW en MINI dealer zijn in het Groene Hart en regio Rotterdam is niet niks en wij zijn trots op al onze vestigingen. Daarom vinden wij het belangrijk om vanuit elke hoek van onze regio iets herkenbaars terug te brengen in dit ontwerp. Zo maken wij het persoonlijk en toch lokaal herkenbaar. Hieronder voor elk icoon een korte toelichting: 

Trees For All

Wij vinden het belangrijk om samen te werken aan een duurzame toekomst en gezondere leefomstandigheden voor iedereen. Daarom besteden wij een deel van dit geschenk aan een duurzaam doel. Samen met Trees For All planten wij bomen, waardoor u met de aflevering van uw auto bijdraagt aan het Severs Breeman bos! 

Op de jaarlijkse boomplantdag zijn medewerkers en relaties van ons van harte welkom om zelf het nieuwe bedrijfsbos aan te planten. Met de laarzen in de modder en een schop in de handen: een unieke ervaring die onderstreept dat we samen het klimaat en de natuur een warm hart toedragen!

Lijkt het u leuk om daarbij te zijn? Meld u dan aan via onderstaande button.

Houd mij op de hoogte – plant een boom

De Truffel

Ten slotte de inhoud, namelijk de chocolade zelf. Ook De Truffel, de makers van de inhoud van dit doosje goud, geloven dat goede chocolade begint bij een goede herkomst. Ze gebruiken uitsluitend ingrediënten van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Dit betekent minder bestrijdingsmiddelen en goede werkomstandigheden voor hun arbeiders. Daarnaast hebben zij het productieproces volledig in eigen huis en garanderen zij u daarom eerlijke chocolade.

De truffels worden iedere maand vers geleverd bij ons op de vestiging, zodat wij u bij de aflevering (h)eerlijke, handgemaakte en verse truffels kunnen meegeven. Wij wensen u daarmee niet alleen een veilige, maar ook een zeer voortruffelijke rit naar huis in uw nieuwe auto!

Severs Breeman Events

Ook in 2023 hebben wij weer verschillende evenementen op de planning staan waarmee we onze slogan ‘kies voor beleving’ uitdragen en wij u graag beter leren kennen. Bij onze evenementen staan merkbeleving, BMW en MINI rijplezier en een gezellige sfeer centraal. Ontdek onze evenementen en blijf op de hoogte via onderstaande button. Dan zien wij u hopelijk snel!

Houd mij op de hoogte

       

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen