BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 810 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

In welke BMW’s rijden de spelers van Feyenoord?

Bij voetballers die gewend zijn aan prestaties van topniveau op het veld, is het geen verrassing dat zij dit ook buiten het veld willen nastreven. Als Strategisch Partner van Feyenoord, voorzien wij de selectie en medewerkers van Feyenoord dan ook van de mooiste BMW’s. In deze blog nemen we een exclusief kijkje achter het stuur van de BMW’s waarin de spelers en staf van Feyenoord de straten van Rotterdam domineren.

Verdediging

De achterste linie van Feyenoord kiest unaniem voor de X-modellen van BMW. Deze krachtige BMW’s belichamen de balans tussen robuustheid en verfijning, een perfecte weerspiegeling van de speelstijl van de Feyenoord defensie.

Bijlow en Hancko: BMW X4
Deze compacte Sports Activity Coupe (SAC) combineert de robuuste kracht van een SUV met het gestroomlijnde design van een Coupé, waardoor een indrukwekkende combinatie ontstaat tussen prestaties en stijl. Met krachtige motoren en een luxueus interieur biedt de BMW X4 sportief én comfortabel rijplezier.

Trauner: BMW X3 30e
De BMW X3 30e is een hybride SUV die de combinatie van sportiviteit en efficiëntie belichaamt. Met zijn geavanceerde Plug-In Hybride aandrijfsysteem biedt de BMW X3 30e krachtige, duurzame prestaties . De auto is uitgerust met een benzinemotor en een elektrische motor, waardoor je puur elektrisch kunt rijden én gebruik kunt maken van de brandstofmotor.

Geertruida: BMW X6
De BMW X6 combineert de kracht en prestaties van een sportauto met het comfort en de luxe van een SUV, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor liefhebbers van stijlvolle en dynamische auto’s. De fascinerende Sports Activity Coupe staat zelfverzekerd op de weg en is een ware nekkendraaier. De BMW X6 is gericht op prestatie en ultieme perfectie. 

Bekijk onze BMW X-modellen

Het middenveld

De middenvelders van Feyenoord houden van controle, zijn veelzijdig en dynamisch. Deze kenmerken zien we ook terug bij de BMW’s waar zij in rijden: echte allrounders die een comfortabele rijervaring bieden, waarbij stijl en dynamiek naadloos samenkomen.

Zerrouki en Stengs: BMW 320e Sedan
De BMW 320e Sedan straalt tijdloze elegantie uit, met de kenmerkende dubbele nierengrille en dynamische lijnen die het sportieve karakter benadrukken. Het interieur is doordacht vormgegeven met hoogwaardige materialen en de nieuwste technologische functies, waardoor comfort en connectiviteit hand in hand gaan.

Wieffer: BMW 318i Sedan
Met zijn compacte formaat en soepele wendbaarheid is de BMW 318i ideaal voor korte én lange afstanden. De BMW 318i Sedan combineert moeiteloos de karakteristieke BMW esthetiek met efficiënte prestaties, waardoor het een aantrekkelijke keuze is voor diegenen die op zoek zijn naar een dynamische, compacte Sedan.

Timber: BMW 218i Gran Coupé
Met zijn vier deuren combineert deze Gran Coupé het verfijnde ontwerp van een Coupé met de praktische bruikbaarheid van een Sedan. De BMW 218i Gran Coupé is met zijn compacte afmetingen uitermate geschikt voor stadsverkeer, terwijl het sportieve onderstel en de responsieve besturing ervoor zorgen dat geen enkele route te gek is.

Ontdek onze BMW 2 en 3 Serie’s

Aanvallers

De aanvallers van Feyenoord hebben allemaal hun eigen kwaliteiten en zijn dan ook zeer divers. Dit is terug te zien in de BMW’s die zij prefereren. Krachtig, comfortabel, innovatief en veelzijdig. Kom erachter waar de voorste linie van Feyenoord blij van wordt.

Ueda: BMW X3 30e
Ueda kiest, net als Trauner, voor de BMW X3 30e. In de basis is de BMW X3 al een complete auto. De middelste SUV van BMW heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste spelers binnen zijn segment. Ook als Plug-In Hybride heeft de BMW X3 niets aan glans verloren. Ondanks het hogere gewicht, voelt de auto nog steeds dynamisch aan. Tevens geeft het gecombineerde vermogen van 292 pk de BMW X3 30e meer dan voldoende snelheid.

Gimenez: BMW 318i Sedan
De topscorer van Feyenoord rijdt, net als Wieffer, in de BMW 318i Sedan. Met een krachtige viercilinder motor en geavanceerde technologische functies biedt deze Sedan niet alleen een indrukwekkende acceleratie, maar ook een comfortabele en luxueuze rijervaring. Of je nu door de stad rijdt of over de snelweg, de BMW 318i Sedan straalt klasse uit: de ideale reispartner voor de Mexicaanse spits van Feyenoord.

Ivanusec: BMW 420i Gran Coupé
De linksbuiten van Feyenoord kiest voor de opvallende BMW 420i Gran Coupé, een auto die net zo dynamisch is als zijn spel binnen de lijnen. Onder de motorkap bevindt zich een krachtige viercilinder motor die zorgt voor een dynamische rijervaring, terwijl het luxueuze interieur en geavanceerde technologische snufjes de comfortabele kant van deze sportieve BMW benadrukken.

Bekijk deze modellen

De staf

De trainers van Feyenoord doen het nét even anders dan de spelers. Zij geven de voorkeur aan comfort en ruimte, waardoor zij niet alleen in stijl, maar ook met doelgerichte efficiëntie van A naar B reizen.

Arne Slot en John de Wolf: BMW X5
De bijnaam van de stoere BMW X5 is niet voor niets ‘The Boss’. Met de BMW X5 stralen de trainers zowel op als buiten het veld leiderschap uit. Met zijn imposante formaat, luxueuze interieur en krachtige prestaties is de BMW X5 van alle markten thuis. In de ruime cabine van de BMW X5 vinden de trainers tevens ontspanning, wat ook niet onbelangrijk is.

Sipke Hulshoff: BMW 318i Touring
De BMW 318i Touring biedt de perfecte combinatie van prestaties, comfort en stijl voor de assistent-trainer van Feyenoord. De BMW 318i Touring biedt een aantrekkelijke combinatie van sportief rijplezier, ruimte, comfort en moderne technologie. Pluspunten voor een trainer die vaak onderweg is van het trainingscomplex naar de Kuip en andere locaties.

Bekijk de BMW’s van de trainers
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen