BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 818 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW 5 SERIE PRIVATE LEASE

Bent u op zoek naar een BMW 5 Serie? Dan bent u bij Severs Breeman op het juiste adres. De BMW 5 Serie is de ultieme sportief-comfortabele business sedan. De moderne uitrustingsmogelijkheden van de modellen gaan samen met dynamisch rijgedrag, perfect afgestemde onderstellen en krachtige, efficiënte motoren. Met hun elegante uiterlijk hebben ze altijd een passende uitstraling, in welke situatie dan ook.

BMW 5 Serie Touring
De BMW 5 Serie Touring combineerd de flexibiteit en het gebruiksgemak van een BMW Touring met het sportieve rijgedrag van een BMW zoals u dat gewend bent. De BMW 5 Serie Touring brengt de buitengewone functionaliteit en het comfort op lange ritten van een BMW Touring samen met het iconische uiterlijk en de dynamiek van de BMW 5 Serie. U rijdt al een BMW 5 Serie Touring vanaf €1.555,- per maand met BMW Private Lease.

BMW 5 Serie Sedan
De BMW 5 Serie Sedan is de ultieme sportieve business sedan. Het dynamische silhouet en strakke vormgeving geven de BMW 5 Serie een sportief uiterlijk. De BMW 5 Serie Sedan is zowel in sportief als in comfortabel rijgedrag van het hoogste niveau. U rijdt al een BMW 5 Serie Sedan vanaf €1.139,- per maand met BMW Private Lease.

*BMW Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De voorwaarden kunt u vinden op: https://www.bmw.nl/nl/content/meer-bmw/financialservices/leasen/prive-leasen.html

BMW PRIVATE LEASE

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen, bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. Met BMW Private Lease zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen, zoals:

✔   Rente en afschrijving
✔   All risk autoverzekering
✔   Onderhoud en reparatie 
✔   Houderschapsbelasting
✔   Vervanging van de banden
✔   Pechhulp 
✔   Afleverkosten en leges

Uw verkoopadviseur van Severs Breeman informeert u over de mogelijkheden rondom BMW Private Lease en zorgt voor een offerte op maat.

Bereken uw maandbedrag Proefrit aanvragen

DE BMW 5 SERIE IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen