BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 820 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW i5 PRIVATE LEASE

Bent u op zoek naar een BMW i5? Dan bent u bij Severs Breeman aan het juiste adres. De nieuwe BMW i5 is de perfecte, elektrische zakenauto. De BMW i5 Sedan is al beschikbaar, de BMW i5 Touring wordt op 4 mei geïntroduceerd. De moderne uitrustingsmogelijkheden gaan samen met dynamisch rijgedrag, perfect afgestemde onderstellen en een krachtige elektromotor. Met het stoere, elegante uiterlijk heeft dit model altijd een passende uitstraling, in welke situatie dan ook.

BMW i5 Sedan
Dynamischer dan ooit, een veelvoud aan digitale innovaties en voor het eerst met volledig elektrische aandrijving – dat is de nieuwe BMW 5 Serie Sedan. Als BMW i5 neemt de nieuwste generatie van de meest succesvolle zakensedan ter wereld de leiding op weg naar duurzame premium mobiliteit in het hogere middensegment. U rijdt een BMW i5 Sedan vanaf € 1.159,- per maand met BMW Private Lease.

*BMW Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De voorwaarden kunt u vinden op: https://www.bmw.nl/nl/content/meer-bmw/financialservices/leasen/prive-leasen.html

BMW PRIVATE LEASE

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen, bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. Met BMW Private Lease zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen, zoals:

✔   Rente en afschrijving
✔   All risk autoverzekering
✔   Onderhoud en reparatie 
✔   Houderschapsbelasting
✔   Vervanging van de banden
✔   Pechhulp 
✔   Afleverkosten en leges

Uw verkoopadviseur van Severs Breeman informeert u over de mogelijkheden rondom BMW Private Lease en zorgt voor een offerte op maat.

Bereken uw maandbedrag Proefrit aanvragen

DE BMW i5 IN BEELD

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen