BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 823 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW iX PRIVATE LEASE

Bent u op zoek naar een BMW iX? Dan bent u bij Severs Breeman op het juiste adres. Met een volledig vernieuwd interieur van zelfherstellende materialen, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier is de BMW iX grensverleggend op alle gebieden. Met een maximale actieradius tot 633 KM (WLTP) en een laadcapaciteit van 200 kW (BMW iX xDrive 50), laadt de accu van de BMW iX xDrive50 aan een openbaar snellaadstation in minder dan 40 minuten op van 10 tot 80% van de totale accucapaciteit. U rijdt een BMW iX vanaf € 1.245,- per maand met BMW Private Lease.

*BMW Private Lease wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services. De voorwaarden kunt u vinden op: https://www.bmw.nl/nl/content/meer-bmw/financialservices/leasen/prive-leasen.html

BMW PRIVATE LEASE

Door uw BMW privé te leasen, geniet u zorgeloos van uw gloednieuwe BMW. U kunt uw BMW volledig naar eigen wens samenstellen, bepaalt zelf de looptijd van uw overeenkomst en het aantal kilometer dat u per jaar rijdt. Met BMW Private Lease zijn vrijwel alle autokosten inbegrepen, zoals:

✔   Rente en afschrijving
✔   All risk autoverzekering
✔   Onderhoud en reparatie 
✔   Houderschapsbelasting
✔   Vervanging van de banden
✔   Pechhulp 
✔   Afleverkosten en leges

Uw verkoopadviseur van Severs Breeman informeert u over de mogelijkheden rondom BMW Private Lease en zorgt voor een offerte op maat.

Bereken uw maandbedrag Proefrit aanvragen

DE HIGHLIGHTS VAN DE BMW iX xDrive40

Tot 436 km actieradius (WLTP)
Accelereert in 6.1 seconden naar 100 km/u
Maximaal vermogen van 240 Kw (326 pk)
De nieuwste BMW e-drive technologie
Geen uitstoot

Meer informatie

DE BMW iX IN BEELD

Volgens het Belastingplan 2020 wordt de korting op de motorrijtuigenbelasting voor elektrische auto’s en plug-in hybrides vanaf 1 januari 2025 afgebouwd; hierdoor kan het termijnbedrag stijgen gedurende de looptijd van uw leasecontract

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen