BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 826 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

De nieuwe elektrische MINI John Cooper Works modellen

MINI heeft tijdens de Autosalon van Parijs, die plaatsvindt van 14 tot en met 20 oktober, twee gloednieuwe volledig elektrische topmodellen onthuld: de MINI John Cooper Works Electric en de MINI John Cooper Works Aceman. Beide modellen worden aangedreven door een krachtige elektromotor van 190 kW (258 pk), waarmee MINI nieuwe normen stelt voor prestaties in hun klasse.

Offerte aanvragen Houd mij op de hoogte

Indrukwekkende prestaties en acceleratie
De volledig elektrische MINI Cooper 3-deurs accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 5,9 seconden, terwijl de MINI John Cooper Works Aceman er 6,4 seconden over doet. Beide modellen halen een topsnelheid van 200 km/u en leveren een indrukwekkend systeemkoppel van 350 Nm. Deze prestaties maken deze modellen uitzonderlijk in de wereld van elektrische auto’s, vooral dankzij de nauwkeurig afgestelde voertuigarchitectuur die speciaal is ontworpen om de dynamische rijeigenschappen te waarborgen die kenmerkend zijn voor het John Cooper Works-label.

Motorsporttechnologie voor maximale prestaties
De nieuwste MINI John Cooper Works-modellen zijn voorzien van geavanceerde motorsporttechnologie. Een unieke boostfunctie levert een extra elektrisch vermogen van 20 kW via de kartmodus, die geactiveerd wordt met een druk op de boostknop op het sportstuur. Dit zorgt voor verbeterde acceleratie en dynamische inhaalacties, wat het beroemde MINI “Go Kart-gevoel” naar een hoger niveau tilt. De modellen zijn uitgerust met verfijnde vering voor optimale wendbaarheid, gripvaste banden, en een indrukwekkend remsysteem in Chili Red met het JCW-logo, dat zorgt voor betrouwbare vertraging onder de zwaarste omstandigheden.

Sportief design en aerodynamica
Het sportieve karakter van de MINI John Cooper Works modellen wordt benadrukt door hun onmiskenbare design. Het iconische rood-witte en zwarte John Cooper Works logo prijkt op de glanzend zwarte achthoekige grille. De MINI LED-koplampen met JCW Signature dagrijverlichting en de aerodynamische details zoals sideskirts, aeroblades en de achterspoiler dragen bij aan de sportieve uitstraling. Optioneel kunnen klanten kiezen voor een Chili Red dak of een meerkleurig dak met een opvallende gradiënt van rood naar zwart. Daarnaast zijn de modellen voorzien van exclusieve, aerodynamisch geoptimaliseerde 18- en 19-inch wielen.

Interieur in race stijl
Het interieur van de nieuwe MINI John Cooper Works modellen straalt een verfijnde, minimalistische sportieve sfeer uit. Het dashboard is afgewerkt met een stijlvol zwart en rood patroon op een gebreide textuur. De JCW-stoelen zijn uitgevoerd in zwart kunstleer met gebreide stoffen accenten en rode stiksels. Het centrale OLED-display van 240 mm doorsnede biedt een duidelijke weergave van alle belangrijke voertuigfuncties, zoals airconditioning, media en navigatie. De MINI Experience-modi zorgen ervoor dat bestuurders de ambiance van het interieur naar wens kunnen aanpassen, waardoor elke rit een persoonlijke beleving wordt.

Geavanceerde assistentiesystemen
Beide modellen zijn uitgerust met diverse geavanceerde assistentiesystemen. Automatische cruise control met snelheids- en afstandsregeling vergroot het comfort tijdens dagelijkse ritten. Daarnaast biedt het optionele MINI Navigation-pakket real time verkeersinformatie, 3D-visualisaties en Augmented View. Het Driving Assistant Plus-pakket verhoogt de veiligheid met stuur- en rijstrookondersteuning, terwijl de Parking Assistant Professional, dankzij twaalf ultrasone sensoren en vier camera’s, automatisch kan helpen bij het vinden van een parkeerplaats en het uitvoeren van parkeermanoeuvres.

De nieuwe elektrische MINI John Cooper Works in beeld

Offerte aanvragen Terug naar nieuws
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen