BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 838 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman Drift Event

De banden en adrenaline gieren over het asfalt!

Het RDW testcentrum in Lelystad toveren wij om tot het Severs Breeman Drift Terrein, de uitgelezen plek om het driften onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van ervaren instructeurs van 
driftsport.nl leert u over een uitgezet parcours driften. Daarnaast gaat u uw eigen rijvaardigheden en de wendbaarheid, souplesse en kracht van verschillende BMW en MINI modellen testen tijdens verschillende activiteiten. Uiteraard is de dag geheel verzorgd met hapjes en drankjes.

Praktische informatie

  • Locatie: RDW Testcentrum, Lelystad
  • Programmaduur: halve dag
  • Prijsindicatie: € 120 – € 150,- per persoon
Houd mij op de hoogte

Wat kunt u verwachten

We hebben een programma voor u samengesteld waarin u de verschillende kanten van het driften en uw rijvaardigheden leert kennen. We beginnen met een theoretische introductie door een ervaren drifter, waarna het tijd is om in de auto te stappen. Het driften doet u in een BMW van Driftsport over een uitgezet parcours. Ook krijgt u de mogelijkheid om in te stappen bij een ervaren instructeur om de ultieme drift te beleven. Daarnaast gaat u uw eigen rijvaardigheden en de wendbaarheid, souplesse en kracht van verschillende BMW en MINI modellen testen in een slalombaan. Heeft u dit aardig onder de knie? Wellicht wint u dan wel de slalomcompetitie waar natuurlijk een mooie prijs bij hoort.

In het derde deel van het programma gaat u over de kombaan rijden. Dit deel van de cursus legt u af in uw eigen auto onder begeleiding van de experts van Driftsport. Op een kombaan is uw auto niet verzekerd en bent u zelf verantwoordelijk voor eventuele schades. Uiteraard stellen de experts de veiligheid hoog in het vaandel en zullen zij alles op alles zetten om de veiligheid te waarborgen.

Afhankelijk of u zich inschrijft voor het ochtend- of middagprogramma sluiten we het programma af of starten we het programma met een lunch.

Voor wie is dit Drift Event?

Dit Drift Event is voor iedereen! Is dit de eerste keer dat u in een driftauto stapt? Of heeft u al eerder gedrift of deelgenomen aan onze driftevenementen? Voor iedereen maken we een passend en uitdagend programma. Er zijn voldoende instructeurs aanwezig om u te begeleiden.

Bekijk hieronder een impressie van het Severs Breeman Drift Event 2022


Wist u dat wij nog meer evenementen organiseren? Wij houden u graag op de hoogte!

Houd mij op de hoogte

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen