BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 805 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman Golf Event

Volgend jaar kunt u weer deelnemen aan ons Golf Event

De BMW Golf Cup is het grootste internationale golftoernooi voor amateur golfers. Vandaag de dag doen er zo’n 100.000 amateur golfers uit ongeveer 50 landen mee aan de BMW Golf Cup. Zij hebben allen een prachtige kans voor ogen: zich kwalificeren voor de wereldfinale.

Heeft u een handicap van 28,4 of lager? Dan maakt u kans om naar de Nederlandse finale van de BMW Golf Cup te gaan en zelfs naar de wereldfinale, waar u tegen golfers uit verschillende landen speelt.

Praktische informatie


⛳️ Locatie: volgt
⛳️ Programmaduur: halve dag tot dag
⛳️ Prijsindicatie: € 35,- tot € 50,- per persoon

Houd mij op de hoogte

Wat kunt u verwachten?

De dag beginnen we met een kop koffie of thee, een lekkernij en de uitleg en flight-indeling van de dag. In flights van 4 of 5 deelnemers gaat u de baan op. Met een shotgun-start beginnen we de wedstrijd, dus iedereen is tegelijkertijd in de baan. In totaal worden er 18 holes gelopen, tussendoor dagen wij u uit voor verschillende challenges en kunt u even bijkomen met een hapje en een drankje. Na de wedstrijd komen we weer samen om de dag af te sluiten met een diner, met elkaar na te praten en natuurlijk om de winnaars die naar de Nederlandse finale gaan bekend te maken.

Voor wie is het Golf Event?

Het Golf Event is voor iedereen! Ervaren of onervaren, we bieden een leuke dag voor iedereen. Let op: voor het kwalificatietoernooi is een beperkt aantal plekken beschikbaar, vol = vol!

Het kwalificatietoernooi kent drie categorieën:

  • Heren tot handicap 12,4
  • Heren handicap 12,4 tot 28,4
  • Dames tot handicap 28,4

Met een lagere handicap kunt u ook deelnemen aan het Severs Breeman kwalificatietoernooi, maar u kunt zich dan niet kwalificeren voor de finales.

Uit iedere categorie gaan de twee winnaars naar de Nederlandse finale.

Golf experience

Lijkt golfen u leuk, maar heeft u nog geen ervaring? Geen probleem, naast het kwalificatietoernooi organiseren we een Golf Experience, waarbij u onder begeleiding van een professional de beginselen van het golfen leert en uw eerste ballen op de baan zal slaan.

Bekijk hieronder een impressie van het Severs Breeman Golf Event van 2022.

Wist u dat wij nog meer evenementen organiseren? Wilt u graag als eerste meer informatie ontvangen over het Golf Event en onze andere evenementen? Wij houden u graag op de hoogte!

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen