BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 798 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman Luxemburgreis

Gaat u mee met deze prachtige reis door Luxemburg?

Volgend jaar organiseren wij een onvergetelijke roadtrip door Luxemburg. In dit prachtige land met zijn mooie wegen is het geweldig rijden. Luxemburg investeert jaarlijks miljoenen in het wegennet: ze snappen dat de goede asfaltkwaliteit een toeristische trekpleister is. Zeker als die routes verleidelijk slingeren door stille valleien, langs kronkelende rivieren en over uitdagende heuvels. Wij nemen u graag mee op deze autoreis om dit prachtige land met uw BMW of MINI te ontdekken. 

Praktische informatie

  • Startlocatie: informatie volgt
  • Programmaduur: 1,5 – 3 dagen
  • Datum: verwachting 2024
  • Prijsindicatie: € 350 – € 450,- per auto (2 personen)
Houd mij op de hoogte

Wat kunt u verwachten?

Op vrijdagmiddag ontvangen wij u graag tussen 15.00 uur en 19.00 uur bij een hotel in Luxemburg. Vanaf 15.00 uur kunt u na het inchecken op eigen gelegenheid het hotel en de omgeving alvast verkennen en kennis maken met de andere deelnemers. Om 19.30 uur schuift u aan bij een heerlijk, volledig verzorgd diner.

Na een overnachting in het hotel starten we zaterdag om 08.30 uur met een vers ontbijt en bespreken we de route. Tijd om te vertrekken naar het prachtige Luxemburg. Onderweg komt u langs mooie plekken en heeft u de gelegenheid om even uit te rusten en van de omgeving te genieten. Halverwege de rit ontvangt u een verse lunch om vol energie de tweede helft van de route te rijden. De rit eindigt naar verwachting ’s middags rond 17.00 uur op een mooie locatie in Zuid-Limburg, waar we met zijn allen onder het genot van een hapje en een drankje kunnen terugkijken op een prachtige dag.

Vanaf hier heeft u de keuze om weer naar huis te rijden of maak er een extra lang weekend van en kies voor nog een extra overnachting in hotel in de buurt. De dagen worden volledig verzorgd: diner, overnachting, ontbijt, lunch en de borrel zijn. Alleen de drank voor en na het diner is voor eigen rekening. 

Wist u dat wij nog meer evenementen organiseren? Wilt u graag als eerste meer informatie ontvangen over de Luxemburgreis en onze andere evenementen? Wij houden u graag op de hoogte!

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen