BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 797 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 92 jaar erkend BMW & MINI dealer

Severs Breeman BMW en MINI Tour

Genieten van de mooiste wegen over de Zuid-Hollandse eilanden

Op zondag 18 juni 2023 hebben wij met onze klanten een tour gereden over Zuid-Hollandse eilanden. Deze dag stond in het teken van maximaal genieten en rijden in een mooie omgeving. Wilt u deelnemen aan een volgende editie? Meldt u dan aan om op de hoogte te blijven en ontvang als eerste meer informatie en de uitnodiging.

Praktische informatie

  • Datum: verwacht
  • Startlocatie: verwacht
  • Eindlocatie: verwacht
  • Programmaduur: 1 dag
  • Kostenindicatie: € 50 – € 65,- per persoon
Houd mij op de hoogte

Wat kunt u verwachten?

Hieronder treft u het programma van de Severs Breeman BMW & MINI Tour 2023. Zodra meer bekend is over een nieuwe editie zal dit hier aangepast worden.

Op zondagochtend ontvangen wij u graag om 10.00 uur bij onze vestiging in Rotterdam-Noord. Na een heerlijke kop koffie van onze barista nemen we de dag met u door en ontvangt u van ons het routeboek. Rond 10.45 uur is het tijd om in de auto te stappen. De route volgt u via de bolletje-pijltje methode welke uitgeschreven staat in het routeboek. Goed teamwork is dus belangrijk om de juiste route te rijden! Gedurende de tour zijn er verschillende prijzen te winnen, waaronder een weekend rijden in een BMW of MINI naar keuze!

Na ongeveer 1,5 uur komt u aan bij de lunchlocatie, Paviljoen De Oude Tol in Oud-Beijerland. Hier schuift u aan voor een vers verzorgde lunch met uitzicht op een zijtak van de Oude Maas. 

Daarna is het tijd om de route te vervolgen. Vanuit Oud-Beijerland zakken we langzaam af naar het volgende Zuid-Hollandse eiland en maken we een tussenstop in Stellendam. Hier bezoekt u zeehondenopvangcentrum ASeal, dit centrum zet zich in om verzwakte en zieke zeehonden op te vangen en is onlangs helemaal vernieuwd.

Na het bezoek aan de zeehondenopvang breekt het laatste stuk van de route aan. We eindigen de dag bij Brasserie Zeven op de Brouwersdam waar we tijdens een afsluitende borrel met elkaar nagenieten van een heerlijke dag en prachtige route. 

De dag is volledig verzorgd, inclusief eten en drinken. 

Wist u dat wij nog meer evenementen organiseren en wilt u hier graag als eerste meer informatie over ontvangen? Wij houden u graag op de hoogte!

Houd mij op de hoogte
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen