BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 833 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

MINI dakdragers- en boxen

Je kent het vast wel: wanneer je met de auto op pad gaat, neem je nét wat te veel spullen mee. De MINI dakdragers- en boxen bieden de perfecte oplossing. Al jouw spullen kunnen mee en je behoudt genoeg ruimte en zicht in en rondom de auto. Bekijk hier de verschillende dakdragers en dakboxen van MINI.

Offerte MINI transportoplossingen

Dakdragers

Heeft jouw MINI een dakrails (soms ook achteraf te monteren)? Combineer deze dan met de dakdragers en creëer een extra opbergplek. Bijvoorbeeld met een dakbox of surfplankdrager. Makkelijk te installeren en voorzien van antidiefstalsysteem. Maximaal toelaatbare dakbelasting: 75 kg (afhankelijk van dakbelasting auto).

Prijs: van € 257,- tot € 338,-

Offerte aanvragen

Dakbox 320 L, zwart

Extra ruimte is nooit verkeerd. De afsluitbare dakbox kan aan beide zijden geopend worden en is met zijn 320 liter inhoud groot genoeg voor ski’s (max. 5 stuks tot 180 cm), strand- en kampeerspullen. Dankzij het innovatieve tweezijdige openingssysteem, met drievoudige centrale vergrendeling aan beide zijden, kan de dakbox eenvoudig beladen en diefstalremmend worden afgesloten. Afmetingen: 191 x 64 x 40 cm (l x b x h).

Prijs: € 498,-

Offerte aanvragen

Witte striping voor dakbox

Voor een extra MINI accent, kan je ervoor kiezen om een witte striping op je dakbox te zetten.

Prijs: € 95,-

Offerte aanvragen
Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen