BMW en MINI dealer in het Groene Hart en regio Rotterdam
  • Klanten beoordelen ons met een 9/10
  • 833 BMW's en MINI's op voorraad
  • Erkende BMW en MINI garantie
  • Persoonlijk contact
  • Al 93 jaar erkend BMW & MINI dealer

BMW M2 Coupé

De nieuwe BMW M2 biedt het kenmerkende prestatieniveau van M, maar dan in een van zijn puurste vormen. Met zijn 338 kW (460 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, (optionele) handgeschakelde zesversnellingsbak en achterwielaandrijving belooft de tweede generatie van de compacte high-performance sportauto onvervalst rijplezier. Ouderwets genieten van puur sportief rijplezier: in de nieuwe BMW M2 Coupé kan het. De BMW M2 zal in Nederland beschikbaar zijn vanaf een consumentenadviesprijs van €121.484,-

Bekijk het aanbod Proefrit aanvragen

Exclusief autosportgevoel

De nieuwe BMW M2 biedt het kenmerkende prestatieniveau van M, maar dan in een van zijn puurste vormen. Met zijn 338 kW (460 pk) sterke 6-cilinder-in-lijn benzinemotor, (optionele) handgeschakelde zesversnellingsbak en achterwielaandrijving belooft de tweede generatie van de compacte high-performance sportauto onvervalst rijplezier. 

✓ High-Performance M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor met 460 pk
✓ Adaptief M Sportonderstel met actief M Sportdifferentieel en achterwielaandrijving
✓ Handgeschakelde versnellingsbak of M Steptronic transmissie met Drivelogic
✓ 460 pk, 550 Nm, 0-100 km/h in 4,1 seconden

Exterieur

De compacte afmetingen en het duidelijke lijnenspel typeren het karakteristieke design van de BMW M2 Coupé. Als verwijzing naar de BMW 2002 is de M2 Coupé voorzien van enkele koplampen. Het M Carbon dak draagt als onderdeel van de intelligente lichtgewicht constructie aanzienlijk bij aan de re4dcutie van het totaalgewicht. Het dak is namelijk 6 kilogram lichter dan een vergelijkbaar stalen dak. De rijdynamiek neemt toe, doordat het zwaartepunt lager ligt. De M typerende wielkuipen accentueren de brede stand op de weg en maken het vermogen e de dynamiek duidelijk zichtbaar. De achterlichten strekken zich volledig uit tot aan de flanken. Een flitsende sportauto op zijn best!

Interieur

De M Carbon kuipstoelen met verlicht M2 logo en accenten in de M kleuren combineren het lichtgewicht autosportkarakter van een kuipstoel met de functie-omvang van M Sportstoelen. De pasvorm biedt optimale zijdelingse steun en maximaal comfort bij lange ritten. Met het met leder beklede M Sportstuurwiel ervaart u een sportief en direct stuurgevoel en kunt u vooraf ingestelde M Drive configuraties eenvoudig met één druk op de knop selecteren. Bochten heeft u hierdoor nog nooit zo scherp genomen! Verder geeft het uit één deel bestaande BMW Curved Display alle informatie over de BMW overzichtelijk weer. Het gebogen en vrijwel zwevende design oogt verfijnd en modern.

EMOTIONAL VIRTUAL EXPERIENCE CONFIGURATOR (EVE)

Wilt u uw nieuwe BMW M2 levensecht samenstellen? Onze Emotional Virtual Experience configurator (EVE) maakt dit mogelijk! Onze verkoopadviseurs staan voor u klaar om samen met u de auto van uw dromen te configureren. Zo kunt u vergelijken welke kleur het beste bij u past, of u voor een lederen of stoffen interieur gaat en welke velgen het plaatje compleet maken. Ervaar de configurator nu bij ons in de showroom en realiseer uw droomauto!

Afspraak maken

De BMW M2 Coupé in beeld

Geen auto's geselecteerd
auto geselecteerd
auto's vergelijken
Offerte aanvragen